| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - Witojcie :)
nevada - 22-06-2004, 15:38 Temat postu: Witojcie :) ponieważ postępowałem jak ostatni cham i bydle ośmielając się zabierać głos jako jeszczenienurek, chciałech powiedziedzieć że już nurkiem OWD jezdem, chociaż nie pamiętam za bardzo jak to się stało... tyle że podobno nad Hańcza byliśmy.... i chciałem przeprosić wszystkich którzy mieli nieszczeście pływać w ostatni łykend nA Hańczy, bo wodę to ja mąciłem
Mania - 22-06-2004, 18:36
Gratuluje zdobycia plastiku, witam na FN i zachecam do dyskusji. Poza tym pytaj sie ile chcesz - chetnie odpowiadamy.
Mania
ed - 23-06-2004, 02:59
a pupa jeszcze piecze ?
pozdrowienia
ed
nevada - 23-06-2004, 07:36
| ed napisał/a: | a pupa jeszcze piecze ?
pozdrowienia
ed |
oj piecze żebyś wiedział że piecze... instruktorstwo pływa na jet finach
Neptunisko - 23-06-2004, 10:49
ja pamiętam moje pasowanie na nurka po kursie OWD
tyłek bolał ze 2 dni bo lekkiej ręki to oni nie mieli
Sonny - 23-06-2004, 16:49
Witaj w gronie nurkow, ludzi ktorym srodowiski ladaow sie znudzilo i uzali ze czas juz przechytrzyc nature...
Pozdrawiam
Victoria - 27-06-2004, 23:19 Temat postu: Re: Witojcie :)
| nevada napisał/a: | chciałem przeprosić wszystkich którzy mieli nieszczeście pływać w ostatni łykend nA Hańczy, bo wodę to ja mąciłem |
Witaj w gronie nurkow
Nie bylo tak zle... w ten weekend to dopiero byla "widocznosc". Uczynili ja kursanci nie tylko kursow podstawowych
nevada - 28-06-2004, 00:07 Temat postu: Re: Witojcie :)
| Victoria napisał/a: | Nie bylo tak zle... w ten weekend to dopiero byla "widocznosc". Uczynili ja kursanci nie tylko kursow podstawowych |
mój boże, to co tam jeszcze pływało??? Potwór z La Hańczy???
Victoria - 28-06-2004, 09:18 Temat postu: Re: Witojcie :)
| nevada napisał/a: | | mój boże, to co tam jeszcze pływało??? Potwór z La Hańczy??? |
Potwory ze stagami
Kuba - 28-06-2004, 09:20
Viki - potwor....eeeee az tak zle to nie jest
jest to raczej b.mila i grzeczna dziewczynka
pozdrawiam
K.
nevada - 28-06-2004, 16:30
| Kuba napisał/a: | Viki - potwor....eeeee az tak zle to nie jest
jest to raczej b.mila i grzeczna dziewczynka
pozdrawiam
K. |
fajtycznie na miłą wygląda, ale kto wie co siedzi w tym ładnym opakowaniu
Piotr - Malediwy - 04-07-2004, 22:16 Temat postu: Witaj! Wita "kirpwnika zamieszania"!!! Pod wodą oczywiście...:-)
nevada - 04-07-2004, 23:55 Temat postu: Re: Witaj!
| Piotr - Malediwy napisał/a: | Wita "kirpwnika zamieszania"!!! Pod wodą oczywiście...:-) |
pod wodą wołają na mnie Mikser
ewick - 05-07-2004, 00:18
a ten to jak zwykle bajeruje i bajeruje
ZAQ - 06-07-2004, 09:16
witam,
jak robiliśmy na p2 cwiczenie z kołowrotkiem to we trójkę zataczliśmy " kółko" to dopiero było tornado podwodne ,
przez dwa dni w jeziorze za dnia z latarkami musieli pływać, a rybki na lad wypływały w tej strasznej"mgle".
A ubaw pod wodą mieliśmy straszny, wszytko odbyło sie zgodnie ze standartami cmas, ja tylko kompasu pilnowałem, żeby pełne kółeczko zrobić , a mój szanowny partnur pilnował głębokości no bo kompas to skomplikowana bestja.
pzdr
ZAQ
|
|