FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FREEDIVING - Poszukuje instruktora/trenera freedivingu

kris_14_ss - 31-10-2013, 16:28
Temat postu: Poszukuje instruktora/trenera freedivingu
Poszukuje instruktora/trenera freedivingu z okolic Gliwic albo osoby która ma większe doświadczenie z zakresu freedivingu i chciała by coś podziałać w tym temacie.
bruner - 31-10-2013, 17:29

A jakie działania masz na myśli?
Żizek - 01-11-2013, 08:18

David Cani organizuje czasem kursy w Ostravie.

http://extranet.freedivin...?idinstructor=1

kris_14_ss - 01-11-2013, 20:51

Bruner i tak nie uwierzysz ;-)
Pokonywać po prostu swoje kolejne granice :-) Nie mam nic wspólnego z freedivingiem chcę zrobić coś w tym kierunku a jak mam coś robić to z głową dlatego zawsze staram się zasięgnąć rady od najbardziej kompetentnych.
Łowiectwo chodzi mi też po głowie od jakiegoś czasu ale ia na to mam nadzieje znajdę chwile. Myślę że free zmieni też mój punkt widzenia na nurkowanie z butlami. W ratownictwie wodnym też mogło by mi to pomóc
jak również w pracy czy nawet jak kiedyś miałbym myśleć o kursie instruktorskim w nurkowaniu to też uważam że instruktor z takim doświadczeniem też by u mnie zaplusował.

Z Czechami zawsze mam problem że się z nich śmieje bo tak śmiesznie gadają ;-)
A tak poważnie Żizek to chodzi o barierę językową (nie chciałbym żebym czegoś nie zrozumiał) i musiałbym się ustawić coś w Dahabie chyba indywidualnie a mnie chodzi dłuższa współpraca gdzieś lokalnie.

bruner - 01-11-2013, 22:58

Pokonywanie granic to freediving sportowy - zarejestruj się na freediving.pl i tam jest grupa silesia freediving team. Ewentualnie mogę Ci dać kontakt do znajomego co organizuje treningi w tej grupie. Ale to dopiero w poniedzialek bo właśnie wyjeżdżam na 2 dni do lasu.

Jeśli zaś interesuje Cię freediving jako sposób na życie i przede wszystkim relaks, zabawa pod wodą to możemy się spiknąć na basenie - powoli dowiesz się czego trzeba. W zimę jestem na dnie na basenie w Świętochłowicach (skałka).

BE FREE UNDERWATER