FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - podziękowania

ewick - 05-07-2004, 00:27
Temat postu: podziękowania
Dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do wyszkolenia mojego Meża na Nurka - już wy wiecie o kogo chodzi... :humor:
lobster - 05-07-2004, 04:35

A czemu nie bedziesz mogla nigdy nurac?
nevada - 05-07-2004, 10:00

bo nie chce się nuczyć pływać, ot co ;-)
lobster - 06-07-2004, 03:58

e to spoko.. przekonamy...

zabrzmialo tak dosc dramatycznie, jakby na przyklad miala odme pluca po latach palenia..

ZAQ - 06-07-2004, 09:08

nevada napisał/a:
bo nie chce się nuczyć pływać, ot co ;-)

witam,

a co ma piernik do wiatraka - moja zona "ukochana i nowa od 5 tygodni" :razz: jest nurkiem i to ** a pływac nicholery nie umie,
a jest naprawdę dobrym i odpowiedzialnym partnurem, więc się nie wymiguj i szybko na kursik - w jakiejkolwiek federacji.

serdecznie pozdrawiam i dozobaczenia pod wodą

ZAQ

Mania - 06-07-2004, 09:42

Tez znam jednego nurka, ktora absolutnie - tak przynajmniej sam twierdzi - nie umie plywac, a nurkuje....
OK - DM nie zrobi - tu juz trzeba umiec plywac, ale poza tym naprawde da sie nurkowac.
Acha - moze po prostu najpierw naucz sie plywac....
Mania

Piotr - Malediwy - 06-07-2004, 10:48
Temat postu: Witam!
Gratulacje dla meża. Jak zacznie Ci opowiadać o swoim podwodnych przygodach to prędzej czy później sama będziesz chciała jednak spróbować. Moja żona nie nurkuje bo ma przeciwskazania ale jak ją zabrałem raz do Egiptu tak teraz nie mogę się wyrwać sam bo tak jej się pływanie z ABC spodobało, że nie może się doczekać jak sama tam wróci:-)
ewick - 06-07-2004, 14:56

to jachyba też mam przeciwwskazania ;) natury psychicznej
Kriss - 06-07-2004, 15:01

Tiaa - ciekawe sprawy wychodzą na światło dzienne . Znaczy ten sprawdzian umiejętności pływania na OWD to lipa ?
Znam takich co "nadgodziny" robili bo ich menda instruktor nie chciał do wody wpuścić po tym sprawdzianie . Ale to widać PADI-alec był i chciał być ważny a na dodatek prowizje od nauczyciela pływania pobierał .
:-D

pzdr- Kriss.

Piotr - Malediwy - 06-07-2004, 20:57
Temat postu: Przeciwskazania
ewick napisał/a:
to jachyba też mam przeciwwskazania ;) natury psychicznej

Te akurat łatwiej jest przezwyciężyć!!!

nevada - 07-07-2004, 12:39

moja kochana żona ma takie opory przed wodą, że zażywa jedynie błotnych kąpieli :mrgreen:
ewick - 07-07-2004, 17:09

bagiennych, nie bagiennych...
kąpanie się to przyjemność, a zanurzanie się w szlamie (podobno Hańcza tka jest) w pełnym rynsztunku, to już chyba tylko dla koneserów ;rez;

Piotr - Malediwy - 08-07-2004, 10:45
Temat postu: Błotne kąpiele
Błotnych kąpieli się nie boi? To może namówisz ją jednak na kąpiel w krystalicznie czystych wodach np. M. Czerwonego w towarzystwie ślicznych kolorowych rybek? To byłaby całkiem dobra terapia...