| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM-NURAS - problemy z pl.rec.nurkowanie
grzesnur - 06-07-2004, 14:58 Temat postu: problemy z pl.rec.nurkowanie Od wczoraj nie moge dostac sie na sekte (przegladarka www) tzn zobaczyc aktualnych postow - czy ktos tez ma takie problemy? Ostatni watek jaki widze jest z niedzieli z ok. godz. 23. i klops
pzdr
grzesiek
Kriss - 06-07-2004, 15:04
Ja widzę wczorajsze posty . Myślałem z nadzieją , że sekta umarła z nudów ale .....
pzdr- kriss
grzesnur - 06-07-2004, 15:17
No co ty z tyloma prawdziwymi guru smierc jest niemozliwa - z tego wynika ze u mnie cos szwankuje - Czy ktos ma moze jakie sugestie
Pisklak - 06-07-2004, 15:35
| grzesnur napisał/a: | No co ty z tyloma prawdziwymi guru smierc jest niemozliwa - z tego wynika ze u mnie cos szwankuje - Czy ktos ma moze jakie sugestie |
ja mam sekte zbramkowana przez newsgate.pl i tez od niedzieli nie przychodza mi zadne posty, moze to tylko problem z bramka ale nie udalo mi sie do tej pory skontaktowac z jej administratorem (o ile ktos taki istnieje
Pozdr.
Pisklak
Tomek Tatar - 06-07-2004, 15:58
Korzystasz z niusy.onet.pl? Chyba mają jakieś problemy - rzeczywiście nie ma postów z wczoraj i dzisiaj; newsgate.pl to ta sama bramka. Ale np. usenet.gazeta.pl działa.
Pozdrawiam.
nuras5 - 06-07-2004, 16:22
Panowie z problemami- spróbujcie wyczyścić cookies- zwykle pomaga
grzesnur - 06-07-2004, 17:02
Dzieki za pomoc, wyczyszczenie cookies nic nie dalo - to faktycznie jest jakis problem z Onetem, przez usenet.gazeta.pl jest ok (dzieki Tomek).
pzdr
grzesiek
Kriss - 06-07-2004, 17:03
| nuras5 napisał/a: | Panowie z problemami- spróbujcie wyczyścić cookies- zwykle pomaga |
Zwykle tak ale nie w tym przypadku
kriss
|
|