| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
SIDEMOUNT - Podróbka DEEP Stealth 2.0
tOmki - 15-01-2014, 14:52 Temat postu: Podróbka DEEP Stealth 2.0 Piotr chyba się nie obrazi jak podlinkuje zdjęcia z jego profilu FB.

slawek290 - 15-01-2014, 16:13
Ale jaja . Piotr Gratulacje ... oni podrabiają tylko najlepsze Marki .
Yavox - 15-01-2014, 16:35
Jak się nazywa ten produkt? Y-deep?
piotr_c - 15-01-2014, 17:12
| Yavox napisał/a: | | Jak się nazywa ten produkt? Y-deep? |
Napięcie powierzchniowe
JacekB - 15-01-2014, 17:14
Podoba mi się ta klamerka na skrzydle. Jedno "bęc" i mina nurka bezcenna
TomS - 16-01-2014, 01:11
A ja lubię inflator ze spłuczką ala stary Dive Rite
Lubię też bojkę zamiast kanistra
mirek crow - 16-01-2014, 09:49
Niedługo podrobią oleda Piotrowi w dodatku z nitroxem ,I będzie dostępny od ręki ! Oczywiści to taki żarcik !
Tomasz Łach - 16-01-2014, 21:20
| mirek crow napisał/a: | | Niedługo podrobią oleda Piotrowi w dodatku z nitroxem ,I będzie dostępny od ręki ! Oczywiści to taki żarcik ! |
I pewnie bedzie mial wifi, LTE i najnowszego Androida...
ps
Piotrek ale przyznaj, ze kolorystyke maja bardziej bogata...
piotr_c - 16-01-2014, 22:08
| Tomasz Łach napisał/a: | | Piotrek ale przyznaj, ze kolorystyke maja bardziej bogata... |
Wiesz... niektórzy wolą czarne, niektórzy różowe My stawiamy na tych pierwszych
Tomasz Łach - 17-01-2014, 13:02
| piotr_c napisał/a: |
Wiesz... niektórzy wolą czarne, niektórzy różowe |
A gdzie Ty tam rozowe widzisz ? Chyba nie jestes jednym z tych, co to na swiatlach ruszaja nie jak zapali sie zielone, tylko to na dole...
Wyjasnialo by to, umilowanie do jednego slusznego koloru.
Swoja droga rozowe futerko jest ok
| piotr_c napisał/a: | My stawiamy na tych pierwszych |
A to juz mi dyskryminacja zalatuje
makalu - 17-01-2014, 13:18
Mnie ciągle zastanawia ten ciąg do czarnego.Każdy nurek w czarnym jest profi ,ale jak ma maskę z zółtą ramką ,to już są dziwne pytania.Może nurkowie stwierdzili ,że tak się robi bardziej profesjonalne wrażenie.Jak gliniarze z antyterroru też ubrani na czarno będąc w centrum miasta w środku dnia,działają tym czarnym tylko psychologicznie, nic więcej.
Jak kupiłem suchego niebieskiego,też były pytania :czemu niebieski?Ale na moje :a dlaczego czarny, logicznej odpowiedzi nie dostałem.
Mało tego jasne kolory są bezpieczniejsze pod wodą,bo łatwiej w mętnej wodzie nie zgubic drugiego który ma jasne płetwy i białego twina.W góry też kupuje się kurtki ,plecaki i namioty jaskrawe,żeby było wszystkich widac z daleka.
W uprzężach nic więcej się nie wymyśli.Wszystko będzie podobne,bo musi spełnic określone kryteria.Rower też,żeby był praktyczny ,zawsze będzie podobny do roweru.
TYMOTEUSZ - 17-01-2014, 14:21
czerwony lepiej widać na fotach i filmach dlatego niektórzy specjanie wybierają czarny
JacekB - 17-01-2014, 14:28
| TYMOTEUSZ napisał/a: | | czerwony lepiej widać na fotach i filmach |
Czerwonego prawie nigdy nie widać na fotach i filmach pod wodą. Nie widać, bo bardzo szybko staje się czarny
piotr_c - 18-01-2014, 23:08
| slawek290 napisał/a: | | oni podrabiają tylko najlepsze Marki . |
Cóż... Największy niemiecki magazyn nurkowy Tauchen uznał STEALTH 2.0 za najlepszy obecnie system sidemount na rynku
slawek290 - 19-01-2014, 00:43
Znaczy że jakety też nowe się pojawią na rynku takie jak na zdjęciu .
connan1973 - 19-01-2014, 09:38
| JacekB napisał/a: | | TYMOTEUSZ napisał/a: | | czerwony lepiej widać na fotach i filmach |
Czerwonego prawie nigdy nie widać na fotach i filmach pod wodą. Nie widać, bo bardzo szybko staje się czarny |
Inna sprawa to że jaskrawe kolory przyciągają uwagę pływających drapieżników. Lepiej więc wyglądać na obiekt mało interesujący.
undefine - 19-01-2014, 11:29
| connan1973 napisał/a: | | JacekB napisał/a: | | TYMOTEUSZ napisał/a: | | czerwony lepiej widać na fotach i filmach |
Czerwonego prawie nigdy nie widać na fotach i filmach pod wodą. Nie widać, bo bardzo szybko staje się czarny |
Inna sprawa to że jaskrawe kolory przyciągają uwagę pływających drapieżników. Lepiej więc wyglądać na obiekt mało interesujący. |
czerwony akurat dosyć wcześnie zanika pod wodą... chyba ze w sztucznym oświetleniu, dzięki czemu pomarańczki łatwo pod wodą rozpoznać
gazeliusz - 20-01-2014, 11:47
| piotr_c napisał/a: | Największy niemiecki magazyn nurkowy Tauchen uznał STEALTH 2.0 za najlepszy obecnie system sidemount na rynku |
Fiu, fiu.. Gratuluję, cieszy sukces polskich firm na arenie międzynarodowej..
|
|