FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

SIDEMOUNT - Podróbka DEEP Stealth 2.0

tOmki - 15-01-2014, 14:52
Temat postu: Podróbka DEEP Stealth 2.0
Piotr chyba się nie obrazi jak podlinkuje zdjęcia z jego profilu FB.

slawek290 - 15-01-2014, 16:13

Ale jaja . Piotr Gratulacje ... oni podrabiają tylko najlepsze Marki .
Yavox - 15-01-2014, 16:35

Jak się nazywa ten produkt? Y-deep?
piotr_c - 15-01-2014, 17:12

Yavox napisał/a:
Jak się nazywa ten produkt? Y-deep?

Napięcie powierzchniowe :D

JacekB - 15-01-2014, 17:14

Podoba mi się ta klamerka na skrzydle. Jedno "bęc" i mina nurka bezcenna :D
TomS - 16-01-2014, 01:11

A ja lubię inflator ze spłuczką ala stary Dive Rite :)
Lubię też bojkę zamiast kanistra :D

mirek crow - 16-01-2014, 09:49

Niedługo podrobią oleda Piotrowi w dodatku z nitroxem ,I będzie dostępny od ręki ! Oczywiści to taki żarcik !
Tomasz Łach - 16-01-2014, 21:20

mirek crow napisał/a:
Niedługo podrobią oleda Piotrowi w dodatku z nitroxem ,I będzie dostępny od ręki ! Oczywiści to taki żarcik !

I pewnie bedzie mial wifi, LTE i najnowszego Androida... :ping:

ps
Piotrek ale przyznaj, ze kolorystyke maja bardziej bogata... ;fuck:

piotr_c - 16-01-2014, 22:08

Tomasz Łach napisał/a:
Piotrek ale przyznaj, ze kolorystyke maja bardziej bogata...

Wiesz... niektórzy wolą czarne, niektórzy różowe :P My stawiamy na tych pierwszych :ping:

Tomasz Łach - 17-01-2014, 13:02

piotr_c napisał/a:

Wiesz... niektórzy wolą czarne, niektórzy różowe :P

A gdzie Ty tam rozowe widzisz ? Chyba nie jestes jednym z tych, co to na swiatlach ruszaja nie jak zapali sie zielone, tylko to na dole... :bee;
Wyjasnialo by to, umilowanie do jednego slusznego koloru.
Swoja droga rozowe futerko jest ok :ping:

piotr_c napisał/a:
My stawiamy na tych pierwszych :ping:

A to juz mi dyskryminacja zalatuje :aaa:

makalu - 17-01-2014, 13:18

Mnie ciągle zastanawia ten ciąg do czarnego.Każdy nurek w czarnym jest profi ,ale jak ma maskę z zółtą ramką ,to już są dziwne pytania.Może nurkowie stwierdzili ,że tak się robi bardziej profesjonalne wrażenie.Jak gliniarze z antyterroru też ubrani na czarno będąc w centrum miasta w środku dnia,działają tym czarnym tylko psychologicznie, nic więcej.
Jak kupiłem suchego niebieskiego,też były pytania :czemu niebieski?Ale na moje :a dlaczego czarny, logicznej odpowiedzi nie dostałem.
Mało tego jasne kolory są bezpieczniejsze pod wodą,bo łatwiej w mętnej wodzie nie zgubic drugiego który ma jasne płetwy i białego twina.W góry też kupuje się kurtki ,plecaki i namioty jaskrawe,żeby było wszystkich widac z daleka.
W uprzężach nic więcej się nie wymyśli.Wszystko będzie podobne,bo musi spełnic określone kryteria.Rower też,żeby był praktyczny ,zawsze będzie podobny do roweru.

TYMOTEUSZ - 17-01-2014, 14:21

czerwony lepiej widać na fotach i filmach dlatego niektórzy specjanie wybierają czarny :bee;
JacekB - 17-01-2014, 14:28

TYMOTEUSZ napisał/a:
czerwony lepiej widać na fotach i filmach

Czerwonego prawie nigdy nie widać na fotach i filmach pod wodą. Nie widać, bo bardzo szybko staje się czarny :ping:

piotr_c - 18-01-2014, 23:08

slawek290 napisał/a:
oni podrabiają tylko najlepsze Marki .

Cóż... Największy niemiecki magazyn nurkowy Tauchen uznał STEALTH 2.0 za najlepszy obecnie system sidemount na rynku :)

slawek290 - 19-01-2014, 00:43

Znaczy że jakety też nowe się pojawią na rynku ;-) takie jak na zdjęciu .
connan1973 - 19-01-2014, 09:38

JacekB napisał/a:
TYMOTEUSZ napisał/a:

Czerwonego prawie nigdy nie widać na fotach i filmach pod wodą. Nie widać, bo bardzo szybko staje się czarny :ping:

Inna sprawa to że jaskrawe kolory przyciągają uwagę pływających drapieżników. Lepiej więc wyglądać na obiekt mało interesujący.

undefine - 19-01-2014, 11:29

connan1973 napisał/a:
JacekB napisał/a:
TYMOTEUSZ napisał/a:

Inna sprawa to że jaskrawe kolory przyciągają uwagę pływających drapieżników. Lepiej więc wyglądać na obiekt mało interesujący.

czerwony akurat dosyć wcześnie zanika pod wodą... chyba ze w sztucznym oświetleniu, dzięki czemu pomarańczki łatwo pod wodą rozpoznać :-)

gazeliusz - 20-01-2014, 11:47

piotr_c napisał/a:
Największy niemiecki magazyn nurkowy Tauchen uznał STEALTH 2.0 za najlepszy obecnie system sidemount na rynku :)

Fiu, fiu.. Gratuluję, cieszy sukces polskich firm na arenie międzynarodowej.. :wyn;