FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM OGÓLNE - Wyprawa na wraki

amalcz - 14-07-2004, 19:15
Temat postu: Wyprawa na wraki
Witam brać nurkową.
Wybieram się nad Bałtyk a dokładnie Władysławo, Jastarnia i Hel, poszukuję bazy nurkowej lub osób, które organizują wyprawy na wraki.

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam :wave:

Sonny - 14-07-2004, 20:31

W Łebie jest baza nurkowa i tez organizuja wypady:
www.bazanurkowa.diesel.com.pl
Badz tez CN Abyss i powiedz ze dzwonisz w sprawie nurania na wrakach:604566620
I jeszcze baza nurkowa w jastarni w osrodku LOku, ale niestety nie mam namiarow...
Jak bedziesz sie juz wybieral na POolwysep to daj znac..moze ponuramy razem...
Jak cos jeszcze znajde to dam znac...

Pozdrawiam

Losiek - 14-07-2004, 21:08
Temat postu: Baza Jastarnia
W porcie w Jastarni jest baza Andrzeja Sali - pływa i z Jastarni i z Helu - tel kom 604 777 383 dodatkowo ładowanie butli (powietrze i nitrox) warunki może odrobine "spartańskie" ale ceny bardzo przystępne.

Miłego nurania

Krzysztof

Ryszard - 15-07-2004, 10:45

Fajna baza jest na Helu Waldka Popowskiego lub u "Szczura" fajny klimat, fajna Baza, dobre łodzie (Atosza lub Nitrox), polecam byłem u nich juz kilka razy i z czystego sumienia polecam nie będziesz zawiedzony
urwis - 15-07-2004, 10:55

Polecam nowy numer magazynu NURKOWANIE i artykuł "Nurkowanie na Helu...." masz pełne info o organizatorach wypraw na wraki str.14 i 15.
amalcz - 15-07-2004, 10:58

Dzięki Ryszard,
ale z tego co wiem i się orientuję to ty jedziesz z nami, a jeżeli nie wiesz to już wiesz a o szczegółach dowiesz się od Gogolka dzisiaj lub jutro na Hańczy.

Ryszard - 15-07-2004, 11:16

amalcz napisał/a:
Dzięki Ryszard,
ale z tego co wiem i się orientuję to ty jedziesz z nami, a jeżeli nie wiesz to już wiesz a o szczegółach dowiesz się od Gogolka dzisiaj lub jutro na Hańczy.

mmmmmmmmmmm.... czy ja nie wiem o czymś???

to pachnie wypadkiem nurkowym na 50m

amalcz - 15-07-2004, 19:36

Dzięki Ryszard za wsparcie, ciekawe komu tak życzysz ? mi, partnurom a może gogolkowi ???

Jeśli chodzi o mnie to napewno bardzo by się "ucieszyła" moja rodzina, że ktos wogole może mi cos takiego życzyć !!! ja bym nawet największemu wrogowi czegoś takiego nie życzył i nie powiedział ....

i skąd się wzięła ta 50 jak planujemy do 20m.

Pozwólcie, że zostawię to bez większego komentarza

gogolek - 15-07-2004, 19:50

na mnie możesz liczyć na pewno hihihihi jak zawsze 2 razy prosić mnie nie trza na fajnego nura jutro hańcza i 50m do zrobienia miłe cuś
Ryszard - 16-07-2004, 12:16

amalcz napisał/a:
Dzięki Ryszard za wsparcie, ciekawe komu tak życzysz ? mi, partnurom a może gogolkowi ???

Jeśli chodzi o mnie to napewno bardzo by się "ucieszyła" moja rodzina, że ktos wogole może mi cos takiego życzyć !!! ja bym nawet największemu wrogowi czegoś takiego nie życzył i nie powiedział ....

i skąd się wzięła ta 50 jak planujemy do 20m.

Pozwólcie, że zostawię to bez większego komentarza

Ja tez może tego nie będę komentował :): ):):)

Ryszard - 16-07-2004, 12:17

chyba to jakieś niezrozumienie ;) ;);)
malyna - 16-07-2004, 12:19

Dzięki Ryszard za wsparcie, ciekawe komu tak życzysz ? mi, partnurom a może gogolkowi ???] - cytuję Andrzeja

Chyba faktycznie zaszło małe niezrozumienie :-D ...

gogolek - 16-07-2004, 13:25

to fakt. ale w konkury staje tylko na lądzie. pod wada jest solidarnosc plemników.
amalcz - 16-07-2004, 13:31

Może i faktycznie jest to jakieś nieporozumienie, przybij :papa: Ryszard i będzie oki. O co chodzi z tym przytopieniem jakiś nowy zwyczaj :roll: ??? ja bynajmniej nic nie wiem o takim zwyczaju i z czego się orientuję nigdy takiego nie było (chyba, że w ramach jakiś ćwiczeń :help: ).

Ps.
Malynko nie ma już foch ani dąsów :oops: , życzę udanego nurczenia i fajnej zabawy.
:ban: :szampan: