FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM-NURAS - Pasek boczny forum

Aleksander - 06-04-2014, 19:52
Temat postu: Pasek boczny forum
Cześć, czy u Was również wyświetla się pasek poczny czy tylko ja jestem tym "szczęśliwcem" ?
Jacek Wo - 06-04-2014, 19:58
Temat postu: Re: Pasek boczny forum
Aleksander napisał/a:
Cześć, czy u Was również wyświetla się pasek poczny czy tylko ja jestem tym "szczęśliwcem" ?

Mam napis "pasek boczny forum", ale nie wiem o co z tym chodzi ... jak tam kliknąłem, to temat poleciał do ignorowanych ...

Edit - ten napis, to jest tytuł postu :-)
Więc chyba nie mam paska bocznego :-(

Yabulon - 06-04-2014, 23:07

Nie wiem co tam masz z boku, ale jeżeli się nie mylę to poprostu złapałeś jakiegoś wira. Też miałem jakiś taki badziew po lewej stronie na jednym komputerze, ale to wywliłem
Sebiriusz - 07-04-2014, 08:09

Zrób zrzut ekranu i zaznacz o czym piszesz. U mnie tez jest wszystko OK. Inaczej niż to opisujesz.
Pawel_B - 07-04-2014, 09:56

Cytat:
Edit - ten napis, to jest tytuł postu
Więc chyba nie mam paska bocznego

Na to samo się nabrałem ;)

Aleksander - 07-04-2014, 11:19

To był jakiś dodatek i zawierał reklamę PADI. Po kliknięciu w ustawienia oazało się, że jest przycisk "uninstal". Użycie tego przycisku pomogło - sprawę można uznać za niebyłą
pozdrawiam :-)

DarekS - 07-04-2014, 13:42

Aleksander napisał/a:
To był jakiś dodatek i zawierał reklamę PADI. Po kliknięciu w ustawienia oazało się, że jest przycisk "uninstal". Użycie tego przycisku pomogło - sprawę można uznać za niebyłą
pozdrawiam :-)

sprawa jest jak najbardziej "była" bo ja nie mam żadnej reklamy PADI i nie ma żadnego paska bocznego tak że będę wdzięczny za zrzut z ekranu jeżeli ktoś taki pasek ma.