FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

BEZ MODERACJI - OFERTA PRACY dla miłośnika nurkowania

Szyderca - 09-06-2014, 09:34
Temat postu: OFERTA PRACY dla miłośnika nurkowania

Torpeda - 09-06-2014, 10:59

Fajna praca :) !
Na pewno znajdziecie kogoś chętnego :)

Scaner - 09-06-2014, 11:24

Torpeda napisał/a:
Fajna praca :) !

Żadna praca nie jest fajna, praca postarza, jest męcząca, zabiera czas który można wykorzystać na nurkowanie, praca zawęża horyzonty, sprowadza do rzeczy przyziemnych. Odbiera możliwość codziennego wylegiwania do późna.

Torpeda - 09-06-2014, 11:38

"I need money, not a job" ;) ?

Nie wiem, nie wiem, ostatnio do 4-5 nad ranem kończyłam kilka zleceń (bez żadnych deadline`ów nad głową, tak sama z siebie), niedzielę spędziłam pracując od rana do późnego popołudnia, poprzednie 3 tygodnie zasuwałam po 14h dziennie... dobra droga do pracoholizmu. Chyba czas na urlop.

Pawel_B - 09-06-2014, 11:59

Scaner napisał/a:
Żadna praca nie jest fajna, praca postarza, jest męcząca, zabiera czas który można wykorzystać na nurkowanie, praca zawęża horyzonty, sprowadza do rzeczy przyziemnych. Odbiera możliwość codziennego wylegiwania do późna.

Wreszcie ktoś dobrze gada :) .

Scaner - 09-06-2014, 12:37

Torpeda napisał/a:

Nie wiem, nie wiem, ostatnio do 4-5 nad ranem kończyłam kilka zleceń (bez żadnych deadline`ów nad głową, tak sama z siebie), niedzielę spędziłam pracując od rana do późnego popołudnia, poprzednie 3 tygodnie zasuwałam po 14h dziennie... dobra droga do pracoholizmu. Chyba czas na urlop.

Czy jesteś pewna że to co masz w cukierniczce to na pewno cukier? Czy to aby nie zostało wyprodukowane w Kolumbii ? :aaa:

slawek290 - 09-06-2014, 17:32

Scaner napisał/a:

Każda robota może być fajna pod warunkiem że jest dobrze płacona . Czym więcej kasy tym robota lepsza .

makalu - 09-06-2014, 20:09

slawek290 napisał/a:
Czym więcej kasy tym robota lepsza .

O ten gada jeszcze lepiej.

A swoją drogą,taka robota?Mi zawsze szkoda było nurka ,który zostawał za kasą,gdy my się przy nim pakowaliśmy na wyjazd nurkowy.Potem tylko pytał:No i jak było?I co mu powiedzieć? ,,Nuda,woda zimna,widoczność jeden metr,w ogóle nie warto było...

Torpeda - 09-06-2014, 21:48

Scaner napisał/a:
Torpeda napisał/a:

Czy jesteś pewna że to co masz w cukierniczce to na pewno cukier? Czy to aby nie zostało wyprodukowane w Kolumbii ? :aaa:

Jakbyś trafił, bo akurat trzcinowy, z Ameryki Południowej :bee;
Myślisz, że ze wspomaganiem?

Scaner - 09-06-2014, 22:04

Torpeda napisał/a:

Jakbyś trafił, bo akurat trzcinowy, z Ameryki Południowej :bee;
Myślisz, że ze wspomaganiem?

No No.. Pablo Escobar edition ?
Na wszelki wypadek zmierz szerokość źrenic przed herbatką i po jeżeli po herbatce będą jak 5 zł to ..... podziel się :bee;

Torpeda - 09-06-2014, 23:11

Herbaty nie słodzę, dodaję do mojito, żeby wzmocnić dobroczynne działanie :D
slawek290 - 10-06-2014, 00:10

makalu napisał/a:
O ten gada jeszcze lepiej.

Takie kapitalistyczne reguły . Widocznie mu słabo płacili jak Ci go żal za tą kasą . Jakby płacili lepiej to na to stanowisko by była kolejka ;-)

KonradK. - 10-06-2014, 04:57

Torpeda napisał/a:
Nie wiem, nie wiem, ostatnio do 4-5 nad ranem kończyłam kilka zleceń (bez żadnych deadline`ów nad głową, tak sama z siebie), niedzielę spędziłam pracując od rana do późnego popołudnia, poprzednie 3 tygodnie zasuwałam po 14h dziennie... dobra droga do pracoholizmu.

Szczere wyrazy współczucia.... No chyba ze za to zasuwanie po 14H dziennie przytuliłas ze 30 koła to wtedy miłego wydawania ;)

Torpeda - 10-06-2014, 08:08

Tak w sumie to niespecjalnie, ale, nawiązując do dość popularnego żartu, mam dużo satysfakcji z pracy ;)
Chociaż liczę, że dzięki takiemu maratonowi czerwiec okaże się całkiem sensowny. Muszę jakoś zarobić na tego swojego hammerheada :D

Dobra, crossfit sam się nie poćwiczyć, z pozostałych 10 godzin kiedy nie pracuję, 2 poświęcam jeszcze na treningi :P

[ Dodano: 10-06-2014, 08:10 ]
KonradK. napisał/a:
Torpeda napisał/a:
Nie wiem, nie wiem, ostatnio do 4-5 nad ranem kończyłam kilka zleceń (bez żadnych deadline`ów nad głową, tak sama z siebie), niedzielę spędziłam pracując od rana do późnego popołudnia, poprzednie 3 tygodnie zasuwałam po 14h dziennie... dobra droga do pracoholizmu.

Szczere wyrazy współczucia.... No chyba ze za to zasuwanie po 14H dziennie przytuliłas ze 30 koła to wtedy miłego wydawania ;)

A tak szczerze: to ostatnimi dniami bywa mi już naprawdę ciężko i zastanawiam się, ile wytrzymam takiego tempa. Zobaczymy :)

slawek290 - 10-06-2014, 17:13

Torpeda napisał/a:
A tak szczerze: to ostatnimi dniami bywa mi już naprawdę ciężko i zastanawiam się, ile wytrzymam takiego tempa. Zobaczymy

Widzę po sobie - Ciężko zapłacisz jak jeszcze robota stresogenna . Nawet się nie zorientujesz kiedy już nie będziesz mieć siły .

Aleksander - 10-06-2014, 22:01

Torpeda napisał/a:

Torpeda napisał/a:
Dobra, crossfit sam się nie poćwiczyć, z pozostałych 10 godzin kiedy nie pracuję, 2 poświęcam jeszcze na treningi

a bez obrazy - masz faceta

Torpeda - 10-06-2014, 22:05

Owszem :D

Nawet tu na forum bywa ;)

Aleksander - 10-06-2014, 22:07

Torpeda napisał/a:
Nawet tu na forum bywa

uff, no to mnie uspokoiłaś :-)

Pawel_B - 10-06-2014, 22:08

Mnie też :hihi-:
Torpeda - 10-06-2014, 22:13

Pawel_B napisał/a:
Mnie też :hihi-:

Weźcie się ogarnijcie, bo to jakiś kabaret ;)

Aleksander, ostatnio tak wychodzi, że mam dużo pracy na każdym polu, a że za 1,5 miesiąca wyjeżdżam z Polski na 2 miesiące to nie odmawiam zleceń i robię ile tylko jestem w stanie.
Mąż po części pracuje ze mną, więc z basenów o przykładowej 1 w nocy wracamy razem, na wyjazdy nurkowe tez jeździmy raczej razem. Na szczęście :)

Dzisiaj znalazłam czas nawet na kino i obejrzałam Maleficent :)

Aleksander - 10-06-2014, 22:24

Torpeda napisał/a:
Weźcie się ogarnijcie, bo to jakiś kabaret

Przywołałem się do porządku :-)

Gabrieljacek - 10-06-2014, 22:27

Torpeda napisał/a:
Owszem :D

Nawet tu na forum bywa ;)

I kontroluje z drugiego kompa.

Torpeda - 10-06-2014, 22:27

Aleksander napisał/a:
Torpeda napisał/a:
Weźcie się ogarnijcie, bo to jakiś kabaret

Przywołałem się do porządku :-)

:beer3:

[ Dodano: 10-06-2014, 22:29 ]
Narobiliśmy Kubusiowi spamu w temacie :)

Pawel_B - 10-06-2014, 22:41

Gabrieljacek napisał/a:
I kontroluje z drugiego kompa.

Nawet z tej samej kanapy i rechocze :) . Może niech moderator zostawi samo ogłoszenie i usunie nasz spam - też się przywołuję do porządku :) .

Pozdrawiam, Paweł

miglanz - 17-06-2014, 11:42

biore
martin - 17-06-2014, 11:44

Pawel_B napisał/a:
Może niech moderator zostawi samo ogłoszenie i usunie nasz spam

Jestes w:

FORUM-NURAS Strona Główna » FORUM - NURAS » BEZ MODERACJI