| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
HYDE PARK - ogloszenie usuniete - powod jaja
agrest - 14-06-2014, 13:54 Temat postu: ogloszenie usuniete - powod jaja Hej
Bylo tu sobie ogloszenie. Znalazl sie jeden maruda ktoremu nie pasowalo (niech mu zainteresowani koledzy podziekuja).
Maruda doprowadzil do usuniecia tematu a jako argument dostalem opis: jaja.
Takich jaj z tego forum nie pamietam ale widac pozmienialo sie.
Przepraszam, wiecej nie bede Was swoimi jajami wyprowadzal ze stanu glebokiego umartwienia. Kolegom ktorzy maja problem z podejsciem do zycia radze wyciagnac usztywnienie z tylnej czesci ciala i nabrac troche dystansu do zycia.
Zmywam sie stad. Czesc.
J.
martin - 14-06-2014, 14:45
Agrest - o ktorym ogloszeniu mowisz?
Ja dzis cos usuwalem, ale dlatego ze prosil o to sprzedajacy + dwa ogloszenia mialy link na Allegro/Olx, co jest niezgodne z zasadami na tym forum. W zadnym nie pisalem jako powod "jaja", nie widze tez niczego takiego w koszu.
Marcin13736 - 14-06-2014, 21:36
martin, nie znam Cie osobiście, ale jakoś coraz większy dystans mam do Twoich wypowiedzi.
Nie chcę dokonywać tutaj rewolucji, ale coraz bardziej zastanawia mnie cenzura na forach nurkowych przez modów. Jak nie ty to na innym znanym forum, gdzie się udzielasz. Czasem Twoje wypowiedzi mają IMHO jednostronne stanowisko, jakbyś nie mógł dopuszczać innej strony do głosu.
Dziwi mnie, że piszesz po polsku a nick masz niemieckojęzyczny. Chciałbym zacytować kolegę z pracy:
"Niby Niemcy są tacy mądrzy, a wojnę z Nami przegrali!".
Chciałbym w Twoich wypowiedziach nie doszukiwać się niemieckiego pochodzenia, ale uwierz mi- jest mi ciężko.
Pracuję w firmie z kapitałem japońskim w branży, w której spotykam wielu obcokrajowców i wiesz co, Niemieccy technicy są specyficzni- nawet jak UDOWODNISZ IM, że nie mają racji- zawsze znajdą powód do dyskusji o swojej racji!
Sorki za OT
martin - 14-06-2014, 22:07
...
agrest - 17-06-2014, 11:37
Czesc Martin.
Kopa lat
Ogloszenie jest juz na swoim miejscu. Zostalo przywrocone z kosza do dzialu Sprzedaz.
Co do wypowiedzi Marcina to nie wiem o co chodzi i nie wypowiadam sie.
Wiem tylko ze swiatek nurkowania wspominam bardzo dobrz i moim zdaniem jest to jedna z lepszych grup polaczonych pasja. W lataniu jest juz gorzej niestety duzo gorzej.
Pozdrawiam wszystkich nurasow.
Jarek
Judas - 18-06-2014, 12:32
Agrest... kope lat
agrest - 25-06-2014, 22:19
Wazne ze sie nie starzejemy
|
|