FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

REBREATHERY - Dahab - Gabr El-Bint

Trident - 19-06-2014, 17:14
Temat postu: Dahab - Gabr El-Bint
Nurkowanie w Dahab na Gabr El-Bint

Mieciu - 19-06-2014, 18:53

Gabr El-Bint - super miejsce, miałem tam najfajniejsze nurki z całego wyjazdu do Dahab.
Jakoś mało zwierzaków widać u Ciebie na filmie, może ze względu na większą głębokość...

Torpeda - 27-06-2014, 14:02

Już to pisałam na fb, ale świetne :) ! Może w tym roku dołączę :) Dahab to jest jednak niesamowity, miejsce z niepowtarzalnym klimatem, zwłaszcza, że warunki pozwalają na głębokie nurkowanie z brzegu, nie trzeba nigdzie wypływać...

Rybki i rafy też spoko, ale muszę to napisać - świetnie się na was patrzy pod wodą :) !

mentosik83 - 30-06-2014, 21:35

Ja wolę nurkowanie dużo płytsze. Widać kolory, życia dużo. Ta tym filmiku zdecydowanie kolor szary, do 3min martwa rafa. Koparki przy brzegu tak samo wyglądają :) No, ale co kto lubi.

Mam pytanie. Bardzo ciężko się pływa z takim obładowaniem? Ludzie na filmie widać strasznie się męczą. Machnięcie płetwami i 10cm do przodu. Jak słonie, tak mi się jakoś skojarzyło :)

Jak dla mnie takie nurkowanie to jedyne wytłumaczenie zabierania suchego do egiptu bo faktycznie po kilku godzinach można zmarznąć w piance 3mm.