| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
SKRADZIONY/ZAGUBIONY/ZNALEZIONY SPRZĘT - Zagubione maleństwa na Zakrzówku
behe - 26-11-2014, 15:42 Temat postu: Zagubione maleństwa na Zakrzówku Witam kolegów,
Pod koniec Października w mega mglistą niedzielę zostawiłem po nurkowaniach 2 boje DIVE SYSTEM (pomarańczowe + 2 szpulki + 2 karabińczyki dwustronne) pod wiatą na Zakrzówku. Zorientowałem się o ich braku w drodze do Warszawy, ale nie tracąc zimnej krwi od razu zadzwoniłem do pracowników Krakena. Bojki sie znalazły, bo ktoś je do nich przyniósł za co jestem baaaardzo wdzięczny. Zadowolony z faktu, że a) nie muszę kupować nowych zestawów i b) nie jestem w plecy sporej sumy kasiory poprosiłem o przesyłkę na mój koszt do Warszawy. Okazało się niestety, że jakiś czas później "ktoś" odebrał moje boje (poetycko), tyle że nikt nie wiedział o mojej zgubie oprócz mnie i pracownika Krakena. Rozumiem, że zaszła pomyłka i sprzęt ta osoba wzięła myśląc, że to jej, lub kolegi. Bardzo proszę o zwrot moich maleństw.
Na jednej bojce jest podpis BEHE (w górnej części - tak tej która wystaje nad powierzchnię wody po strzeleniu), oraz na jednej ze szpulek jest również ten sam napis(może już troszkę przytarty. Inne znaki szczególne: Szpulki : 1 ze sznurkiem żółtym, a druga z białym. Boje: Obie duże pomarańczowe i z brutalnie wyciętym plastikiem z dolnej części, który tak bardzo lubi się sklejać(po wycięciu już się nie sklejał).
tel: 500 039 053
odbiorę osobiście lub poproszę o kuriera na mój koszt.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 27-11-2014, 10:07 ]
Las rąk
|
|