| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
NURKOWANIE EKSTREMALNE I TECHNICZNE - TecExplorers i projekt "Lost cave"
Czaro - Tec Explorers - 11-03-2015, 15:23 Temat postu: TecExplorers i projekt "Lost cave" Galeria zdjęć z naszego prejektu "Lost Cave" zakładającego sporządzenie dokumentacji zdjęciowej i filmowej z jaskini Wagnera, w znanym miejscu nurkowym Dahab - Canyon. Dokładnie 10 lat temu udało nam sie odszukać i namierzyć jaskinie, którą gdzieś tam u "podnóży" kanionu, na głębokości około 130m, widział Wagner. Po 10ciu latach zdecydowaliśmy się ponownie tam się udać ale tym razem z kamerą. Film w przygotowaniu.
TecExplorers - Projekt "Lost cave"
DawidP - 11-03-2015, 15:47
kurcze nie kazdy ma facebooka
Czaro - Tec Explorers - 11-03-2015, 16:16
Niestety Tec Explorers nie ma jeszcze strony www tylko funpage na FB.....zaraz spróbuje wrzucić zdjęcia bezpośrednio....choć ostatnio jakos mi nie wchodziły.
koval_ - 11-03-2015, 23:00
ja nie mam facebooka, zdjęcia obejrzałem, są fajne miejsce jeszcze poza moim zasięgiem ;/
Czaro - Tec Explorers - 13-03-2015, 19:38
Jest już galeria zdjęć na stronie www (lepszej jakości i więcej zdjęć)
Projekt "Lost cave"
Sebiriusz - 15-03-2015, 09:26
Ten koleś z sześcioma butlami... aż szkoda tego wolnego miejsca na plecach
Czaro - Tec Explorers - 15-03-2015, 10:37
Ten koleś to ja a te butle które niegdyś miałem na plecach......niewiele z nimi mogłem zrobic bo były na plecach, teraz mam wszystkie niemalże przed sobą.......i mogę sporo więcej z nimi zrobić.
Włąśnie kończę artykuł w tej kwestii do Nuras.info, postaram się przedsawic moje wnioski i przemyślenia.
|
|