| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
REBREATHERY - FFM, AGA Interspiro do SCR
My Król - 21-03-2015, 12:37 Temat postu: FFM, AGA Interspiro do SCR Na Podwodnej Przygodzie byli wystawcy Szwedzkiego demobilu.
Były też maski AGA wersja do ich SCR ACSC czy DCSC. Porozmawiałem i zabrałem namiary.
Ponieważ miałem kilka cennych dla nich informacji, które wprost podałem, to po zadzwonieniu i zapytaniu o fragmenty tej maski, otrzymałem cenę której nie mogłem odrzucic'. Tak trafiła w moje ręce starsza wersja za znikome pieniądze.
W ofercie mają czarne maski z płaską cofniętą szybą taką jaką współcześnie stosują, do SCR czy CCR. Kontakt 793 627 682.
Dlaczego nie potrzebuję współczesnej szyby, bo wolę swoją wersję, zdjęcia mojej maski do której potrzebowałem up grade, zamieściłem w porównaniu do AGA Interspiro. Moje ma szersze pole widzenia i łatwośc' przetarcia szyby.
[ Dodano: 21-03-2015, 12:39 ]
Dalszy ciąg.
[ Dodano: 22-03-2015, 11:37 ]
Interspiro nie sprzedaje rekreacyjnym nurkom tego typu masek do obiegów zamkniętych, rozmawiają tylko z wojskowymi i dla nich produkują. Jak jest okazja za 1/5 centy nowej z AO, to może warto. Posiadają też kaptury dzięki którym można niec' suchą głowę, nawet w zwykłym suchym skafandrze.
|
|