FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

ZAPROSZENIA - Współkursanta na kurs jaskiniowy szukam :)

Torpeda - 23-04-2015, 10:53
Temat postu: Współkursanta na kurs jaskiniowy szukam :)
Zagnało mnie do ciemnych dziur, ale dojrzałam do decyzji i uznałam, że nadeszła chwila, by sformalizować ten związek i to uczucie :)
Wybieram się na kurs jaskiniowy i poszukuję współkursanta, który chciałby dołączyć do zespołu i dowiedzieć się, jak góra wygląda od środka. I pod wodą. Na marginesie dodam, że z filmów wiemy, że wygląda zachwycająco i koniecznie trzeba to zobaczyć na własne oczy!

Jedziemy w terminie 19 - 26 maja. I oryginalnie, bo nie jak wszyscy do Francji, tylko do Macedonii i Serbii! Oznacza to krótszą drogę i więcej słońca na miejscu, ludzi, którzy nie mówią po francusku, fantastyczną, bałkańską kuchnię i klimaty rodem z filmów Kusturicy :)
W planach jest 5 dni nurkowych, intensywne szkolenie i świetna zabawa (ci, którzy znają mnie osobiście wiedzą, że umiem opowiadać suchary nawet pod wodą!).

Szkolenie - kurs Technical Cave poprowadzi dwóch jaskiniowców (redundancja nade wszystko!) - Błażej Pruski i Sebastian Dobrowolski.

Czy ktoś się skusi na bałkańską przygodę i wesprze mnie w tej nierównej walce :) ?

GerardM - 24-04-2015, 15:22

.....
Torpeda - 24-04-2015, 15:47

Nie ma się co wstydzić :D
koval_ - 24-04-2015, 17:34

@GerardM, nie wstydź się, myślę, że @Torpeda nie gryzie :)
Torpeda - 24-04-2015, 18:18

A nawet jeśli, to nie jest bardzo jadowita ;)

Nie ma się co wstydzić, tu warto dołączyć!