| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
NURKOWANIE EKSTREMALNE I TECHNICZNE - 265m Starnasia w Hranickiej
Slawek Packo - 16-09-2015, 07:05 Temat postu: 265m Starnasia w Hranickiej To chyba najgłębszy nurek w dziurze w Europie, więc wzmianka się na pewno należy
265m Hranicka Propast
Jan Dudzinski - 16-09-2015, 14:13 Temat postu: Re: 265m Starnasia w Hranickiej
| Slawek Packo napisał/a: | To chyba najgłębszy nurek w dziurze w Europie, więc wzmianka się na pewno należy
265m Hranicka Propast |
BRAWO!!!
gazeliusz - 16-09-2015, 21:36
Ło matko jak wolno się wynurza..niesamowite
PawelF76 - 17-09-2015, 07:15
Imponująca cyfra. Piękny nur. Suunto przypomina, że wciąż żyjemy...👌
Marcin13736 - 17-09-2015, 08:34
| PawelF76 napisał/a: | | Suunto przypomina, że wciąż żyjemy...👌 |
Stary qrwa, to nurkował NASZ BRAT! Starnaś, najlepszy gość w kosmosie. A ty tu w2yjeżdżasz z jakąś reklamą!!!!!
Poje..... cfię
jaros4 - 17-09-2015, 09:07
Zauważyliście moze ,tak gdzieś ok.250m,oba przyzady na prawej rece były w jednej płaszczyżnie,wskazania roznily sie o ok.5m,ale na gl 30> to bedzie chyba nie wiecej jak 40cm?
Brawo dla Starnasia,to już jest jakiś "inny wymiar"...
Bartolomeo - 17-09-2015, 09:59
| jaros4 napisał/a: | | Zauważyliście moze ,tak gdzieś ok.250m,oba przyzady na prawej rece były w jednej płaszczyżnie,wskazania roznily sie o ok.5m,ale na gl 30> to bedzie chyba nie wiecej jak 40cm? |
pewnie jeden miał wykalibrowany na słoną a drugi na słodką wodę. przy TYCH głębokościach to już robi sporą różnicę
Respect i gratulacje
HX - 17-09-2015, 10:09
Pokłony i wielki respekt, to jest na pewno inny wymiar i do tego na sprzętach własnoręcznie składanych o ile się nie mylę.
| jaros4 napisał/a: | Zauważyliście moze ,tak gdzieś ok.250m,oba przyzady na prawej rece były w jednej płaszczyżnie,wskazania roznily sie o ok.5m,ale na gl 30> to bedzie chyba nie wiecej jak 40cm?
|
X1 262 / Eon 256 ale z tego co pamiętam z poprzednich relacji to Starnaś ma problemy z ustawieniami słona/słodka na komputerach. I pewnie stąd te różnice. To oczywiście żart, gdyby nie wszyscy załapali i zaraz posypały by się na mnie gromy.
W ogóle te Jego filmy i nurkowania to nijak nie zgadzają z naszymi opiniami/doświadczeniami na naszym forum. Hmm... pewnie Facet nie wie jak się nura w necie i co się może wydarzyć i pójść nie tak
Jeszcze raz wielkie gratulacje dla Starnasia
Pozdrawiam
woland66 - 17-09-2015, 17:49
Starnaś to w tej chwili najbardziej wyjebany nurek na świecie, szacun!!!!
stegano - 18-09-2015, 00:51
| woland66 napisał/a: | | Starnaś to w tej chwili najbardziej wyjebany nurek na świecie, szacun!!!! |
Najbardziej wyjebanym, to Ty za pewne jesteś... (brak szacunku dla takich ja Ty)!!!
Gryzli - 18-09-2015, 06:48
Stegano ja myślę, że ta wypowiedź wolanda to było... jakby to napisać... jednak uznanie!: )) Tylko w jakże polskim stylu! Takie mamy czasy.. niestety. A co do Starnasia. Szacun. Wyluzowny gość, który do tego robi.. fajne rzeczy.
piotrkw - 18-09-2015, 07:45
| Gryzli napisał/a: | | Tylko w jakże polskim stylu! |
I tu się nie zgodzę . Styl nie jest polski tylko chamski , ot język grupy społecznej ..... "inteligentnych inaczej " , którzy nie znają używanych powszechnie słów do wyrażania swoich myśli i emocji. Najczęściej wystarcza im do codziennego użytku kilka , kilkanaście wyrażeń do przekazywania swoich, jakże głębokich przemyśleń.
Gratulacje dla Krzyśka !!
woland66 - 18-09-2015, 19:45
chcę przeprosić purystów językowych, których uraził sposób w jaki wyraziłem podziw dla dokonań wielkiego nurka, który rozsławia Polskę w świecie
moja niezbyt wysublimowana wypowiedź wynika z cech osobowości, bardzo emocjonalnego postrzegania świata
niech Neptun pomoże wam przezwyciężać comiesięczny stres i abyście nigdy nie założyli płetwy lewej na prawą nogę a wasze dżakiety równo się pompowały
z poważaniem
Robert
PS
naprawdę kiedyś słyszałem, że nawet nurek używał słowa na K, choć zapewne trudno w to uwierzyć
howgh
Scaner - 19-09-2015, 11:10
| woland66 napisał/a: | chcę przeprosić purystów językowych, których uraził sposób w jaki wyraziłem podziw dla dokonań wielkiego nurka, który rozsławia Polskę w świecie
moja niezbyt wysublimowana wypowiedź wynika z cech osobowości, bardzo emocjonalnego postrzegania świata
niech Neptun pomoże wam przezwyciężać comiesięczny stres i abyście nigdy nie założyli płetwy lewej na prawą nogę a wasze dżakiety równo się pompowały
z poważaniem
Robert
PS
naprawdę kiedyś słyszałem, że nawet nurek używał słowa na K, choć zapewne trudno w to uwierzyć
howgh |
Jan Dudzinski - 24-09-2015, 18:14 Temat postu: Re: 265m Starnasia w Hranickiej
| Slawek Packo napisał/a: | To chyba najgłębszy nurek w dziurze w Europie, więc wzmianka się na pewno należy
265m Hranicka Propast |
Jak sądzisz ile mu jeszce dajesz życia zanim dołączy do reszty?
PawelF76 - 25-09-2015, 12:11
| Marcin13736 napisał/a: | | PawelF76 napisał/a: | | Suunto przypomina, że wciąż żyjemy...👌 |
Stary qrwa, to nurkował NASZ BRAT! Starnaś, najlepszy gość w kosmosie. A ty tu w2yjeżdżasz z jakąś reklamą!!!!!
Poje..... cfię |
To była delikatna doza ironi do karty dźwiękowej zapożyczonej z respiratora.
Yavox - 25-09-2015, 13:02 Temat postu: Re: 265m Starnasia w Hranickiej
| Jan Dudzinski napisał/a: | | Jak sądzisz ile mu jeszce dajesz życia zanim dołączy do reszty? |
Szansa, że nie umrze w łóżku ze starości jest z pewnością większa niż u mnie czy u Ciebie - ale, co to ma do rzeczy?
Mucha - 25-09-2015, 14:27 Temat postu: Re: 265m Starnasia w Hranickiej
| Yavox napisał/a: | | Jan Dudzinski napisał/a: | | Jak sądzisz ile mu jeszce dajesz życia zanim dołączy do reszty? |
Szansa, że nie umrze w łóżku ze starości jest z pewnością większa niż u mnie czy u Ciebie - ale, co to ma do rzeczy? |
Yyy, bo pewnie się nie szkolił w Egipcie, u pewnego nadinstruktora w SSI?
wiecznychlopiec - 25-09-2015, 15:07
@ Mucha YMMD
gazeliusz - 26-09-2015, 11:11
Matka do syna:
- Oj Janku, Janku...
stegano - 26-09-2015, 23:09
Jan Dudzinski, Na jego pogrzeb przyjdą setki a na Twoj tylko ja... ....
jacekp00 - 27-09-2015, 07:00
| stegano napisał/a: | | Jan Dudzinski, Na jego pogrzeb przyjdą setki a na Twoj tylko ja... walne Ci srake na grobie.... |
Stegano - właśnie osiągnąłeś dość niski poziom w swoich wypowiedziach.
Bezczeszczenie miejsca pochówku poprzez defekację nie jest szczytem zachowań ludzi cywilizowanych.
Nie wiem jak bardzo jesteś brytyjski w swojej "brytyjskości" ale w Polsce o zmarłych nie mówi się źle albo nie mówi się wcale - pamiętasz jeszcze ? Jan jeszcze żyje więc nie ośmieszaj się takimi wypowiedzizmi
steve1973 - 27-09-2015, 07:28
| jacekp00 napisał/a: |
Stegano - właśnie osiągnąłeś dość niski poziom w swoich wypowiedziachi |
Niski poziom!????- ja Cię bardzo przepraszam ale to szczyt chamstwa!!!!!
jacekp00 - 27-09-2015, 09:45
| steve1973 napisał/a: | | jacekp00 napisał/a: |
Stegano - właśnie osiągnąłeś dość niski poziom w swoich wypowiedziach |
Niski poziom!????- ja Cię bardzo przepraszam ale to szczyt chamstwa!!!!!
|
nie chciałem być dosadnie dosłowny - czasami warto zacząć "gładko" może zadziała.
Nuroslaw - 27-09-2015, 11:23
Gratulacje dla Starnasia!!!
mentosik83 - 01-10-2015, 14:53
Poziom komentarzy jak zawsze utrzymany. Ale o pogrzebach, śmierci itp to jeszcze w tego typu tematach chyba nie czytałem. Normalny człowiek z IQ wyższym niż temperatura pokojowa zacznie marzyć, rozkminiać jakie to problemy towarzyszą na takiej głębokości, że fajnie by było poznać tego człowieka, podać mu rękę i posłuchać zapewne mega ciekawych wykładów. Lewandowski to się każdy jara bo potrafi skórzany worek na ślicznej trawce, ale jak ktoś robi tak głębokiego nura to oczywiście forum nuras pokazuje ludzką podłość i oślizgłość.
Ludzie, z jakich wy dziur wypełzacie?
Trzeba będzie przejść na tryb "forum nuras? Nie, nie słyszałem, nie znam" bo normalnie aż wstyd.
wiecznychlopiec - 01-10-2015, 15:04
chciałbym ci tylko przypomnieć któż to jest odpowiedzialny za ten wysoki poziom, toż to nasz "most elite diver in the world" Jan D, który w innym wątku tak narzekał na innych plujących na Starnasia...
| Jan Dudzinski napisał/a: |
Jak sądzisz ile mu jeszce dajesz życia zanim dołączy do reszty? |
dla mnie to co robi Starnaś to kosmos, oglądam i podziwiam bo jest co
|
|