FORUM-NURAS
Froum dla nurkuj±cych i nie tylko ...

GDZIE ZANURKOWAĆ - Gdzie zacz±ć free,a skończyć z flach±?

jaros4 - 27-10-2015, 10:33
Temat postu: Gdzie zacz±ć free,a skończyć z flach±?
Odpowiedż jest tylko jedna,Jasne że na Zakrzówku :bee;

przy okazji pozdrowienia dla najtwardszego Bobra Zakrzówkowego i jego partnura,którzy to spłoszyli nam piękne stado garbatych okoni,bezceremonialnie wpływajac w rejon który to własnie zamierzalismy osi±gn±ć po krótkiej hiperwentylacji :ping: ,a działo sie to przedprzeszłej niedzieli na dzikim akwenie.W pogoni za stadem ,tuż przed wejsciem do mikropieczary natknęli¶my się na flachę zacnego napitku,zalegaj±c± tu,jak mozna mniemac po stanie szkliwa,przynajmniej od roku.Byc może wypadła z kieszeni suchacza samego Krakena,teraz jednak bedzie cieszyć nas w dlugie jesienne wieczory. :bee;

[ Dodano: 27-10-2015, 13:46 ]
Polska złota...jesień :marl:

Pawel_B - 27-10-2015, 16:50

Ja w zeszłym roku znalazłem pełnego browara na dnie Zakrzówka. Leżał pod termoklin± (czyli schłodzony ;)) po lewej stronie od bazy.

Pozdrawiam, Paweł

jaros4 - 27-10-2015, 19:59

idealne warunki do lezakowania,brak tlenu,swiatla,tepmeratura...Poprzednia flaszke znaleziona gdzie indziej,choc byla sredniej klasy,spozywalismy "saute"...Wchodziła sama :beer3:
strachulec - 28-10-2015, 12:34

Zacne znalezisko :D
Ja zawsze naiwnie sprawdzam skrzynię przy łódkach, sceneria jak z WiedĽmina, aż się prosi o jakie¶ krasnoludzkie flaszki :D

Mieciu - 28-10-2015, 13:00

strachulec napisał/a:

Ja zawsze naiwnie sprawdzam skrzynię przy łódkach, sceneria jak z WiedĽmina, aż się prosi o jakie¶ krasnoludzkie flaszki :D

Ja też :bee;
https://youtu.be/tDJVy7uHPXs?t=299

jaros4 - 29-10-2015, 09:16

Wyobrażcie sobie owego :zdz: delikwenta po spozyciu 0,7,nad urywiskiem i 12m.glębi±