FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

ZAPROSZENIA - Nurkowanie na Cyprze 10.04.16

dcz - 21-02-2016, 19:37
Temat postu: Nurkowanie na Cyprze 10.04.16
Witam,

Nie jestem pewien czy takie zaproszenie tutaj może zostać umieszczone gdyż niestety tydzień nurkowań wymaga pewnych kosztów, ale jeśli to złe miejsce to moderator/admin usunie.

Chciałbym zaprosić każdego kto ma czas i chęci zanurkować w ciepłych wodach Cypru w kwietniu. Pogoda gwarantowana, 6 dni nurkowań z czego 3 dni nurkowania z łodzi. Odwiedzimy na pewno MS Zenobia jeden z najciekawszych wraków świata, Nemesis i Liberty postaramy się też zanurkować na MS Cricket i Alxeandria. W cenie 400 funtów znajdują się opłacone wszystkie nurkowania, ubezpieczenie, opłaty łodzi, odbiór i odwiezienie na lotnisko i 6 noclegów w Windmills Apartments. Pokoje są dwu-osobowe i więcej posiadają kuchnię więc posiłki można przygotować samemu, lidla mamy pod nosem. Wyżywienie we własnym zakresie jak i koszty podróży. Język angielski nie jest wymagany gdyż wybieram się tam osobiście i zawsze pomogę w tłumaczeniu jeśli będzie taka potrzeba. Wszystkich zainteresowanych zapraszam na pw, mogę też oddzwonić i odpowiedzieć na wszystkie pytania.

Pozdrawiam wszystkich nurasów ;-)

piklenina - 09-03-2016, 11:58

aktualne jeszcze?
dcz - 08-05-2016, 21:59

Witam serdecznie.

Z góry przepraszam, że nie odpowiedziałem na żaden z postów, ale nie otrzymałem żadnego maila z informacją o prywatnych wiadomościach czy o odpowiedzi tutaj w wątku. Człowiek zalatany praca i po pracy i coraz mniej zagląda się do komputera. Wyprawa była super i na pewno powtórzę to za rok (mam na myśli wypad samemu gdyż teraz w czerwcu lecę z rodzinką).
Organizator zapewnił 2 nurki dziennie i było też kilka wieczornych wypraw łącznie z nocnym nurkowaniem. Pozdrawiam i jeśli ktoś ma ochotę na nurkowanie na Cyprze to piszcie i jakiś wypad się zorganizuje.