| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
SKRADZIONY/ZAGUBIONY/ZNALEZIONY SPRZĘT - Znaleziony steag na Frankenie.
macka5 - 04-04-2016, 17:50 Temat postu: Znaleziony steag na Frankenie. Poszukiwany właściciel steag'a 5,7l znalezionego na Frankenie. Kompletny z uprzężą i automatem. Nie posiada opisu, sądząc po wyglądzie leżał min dwa lata. Jest mocno charakterystyczny ze względu na "uzbrojenie". Kontakt na priv.
Scaner - 04-04-2016, 21:31 Temat postu: Re: Znaleziony steag na Frankenie.
| macka5 napisał/a: | | Poszukiwany właściciel steag'a 5,7l znalezionego na Frankenie. Kompletny z uprzężą i automatem. Nie posiada opisu, sądząc po wyglądzie leżał min dwa lata. Jest mocno charakterystyczny ze względu na "uzbrojenie". Kontakt na priv. |
może tak być że właściciel już nie może się odezwać
Karollo - 04-04-2016, 23:23
Nie chce uprawiac wielkiej mniemanologii stosowanej, ale Scaner moze miec racje... Czy to znalezisko aby przypadkiem nie ma wartosci prokuratorskiej?
Turlogh - 05-04-2016, 00:30
Też o tym pomyślałem, ale to akurat łatwo chyba sprawdzić.
nuras5 - 05-04-2016, 08:08
Wszystko zależy czy był pełen czy już pusty?
Może już na górze przepinał go i mu spadł - należy być optymistą.
Może spadł przy podawaniu na łódź?
Turlogh - 05-04-2016, 08:33
Nie mogę edytować postu powyżej.
Chodziło mi o to, że ludzie którzy nurkują na Frankenie są na tyle wysoko w hierarchii nurkowej, że zdążyli przez całą swoją drogę nurkową nawiązać dosyć dużo znajomości. Podejrzewam że na tyle dużo, żeby można bez większych trudności stwierdzić czyj to stejdż. Jak nie Krzyś, to Zdziś lub Stefka powinni go rozpoznać......i powiadomić o tym fakcie właściciela np.
Scaner - 05-04-2016, 09:45 Temat postu: Re: Znaleziony steag na Frankenie.
| macka5 napisał/a: | | Poszukiwany właściciel steag'a 5,7l znalezionego na Frankenie. Kompletny z uprzężą i automatem. Nie posiada opisu, sądząc po wyglądzie leżał min dwa lata. Jest mocno charakterystyczny ze względu na "uzbrojenie". Kontakt na priv. |
Wrzuć fotki, może ktoś rozpozna do kogo należy/należał
macka5 - 05-04-2016, 22:46
Flaszka już jest po "obróbce" odpowiednich" służb. Zdjęcia nie zamieszczę bo utrudni to sprawę "wiarygodności" ew. zgłaszającego się.
Gregorius - 06-04-2016, 08:58
A gostek pływa i pływa i sobie myśli "kto kurna zaje..ł mi stage...." Albo "gdzie kurna zostawiłem depozyt..."
Żarcik
Pozdrawiam
|
|