| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
NURKOWANIE EKSTREMALNE I TECHNICZNE - Perdix splash screen cropper
TheSnake - 28-07-2016, 08:18 Temat postu: Perdix splash screen cropper Perdix splash screen cropper v. 1.0
( Mac OSX and Windows version )
Free Software utility that allows you, in a seconds, to choose an image crop and resize it to Perdix resolution.
Optionally you can choose a text and/or a translucent text background.
You can choose text font, color, size, text background size, color and opacity.
Download link:
http://pastodeco.antoniopastorelli.com
anarchista - 29-07-2016, 08:25
It's fun, but is a product of past time, Innerspace introduces a model decompression Canadian series parallel. The program Abyss has unbalanced off-gas and a larger amount of tissue.
Fajnie, tylko to produkt na czas przeszły, Innerrspace wprowadza model dekompresyjny Kanadyjski szeregowo równoległy. Program Abyss posiada niesymetryczne odsycanie i większą ilość tkanek.
pozdrawiam rc
Olaff - 29-07-2016, 10:05
| anarchista napisał/a: | It's fun, but is a product of past time, Innerspace introduces a model decompression Canadian series parallel. The program Abyss has unbalanced off-gas and a larger amount of tissue.
Fajnie, tylko to produkt na czas przeszły, Innerrspace wprowadza model dekompresyjny Kanadyjski szeregowo równoległy. Program Abyss posiada niesymetryczne odsycanie i większą ilość tkanek.
pozdrawiam rc |
Anarchista – nie rozumiem, o czym piszesz.
Co ma prosty program do obrobki i wgrywania tapety z niesymetrycznym odsycaniem tkanek
Mucha - 29-07-2016, 10:09
Olaff, jak widzisz tlumaczenie przez google translatora nie jest dobra opcja
anarchista - 29-07-2016, 11:56
| Olaff napisał/a: | | Co ma prosty program do obrobki |
http://pastodeco.antoniop...m/crbst_10.html
Może to jednak program do "planowania nurkowania rekreacyjnego i technicznego."
Jeśli by tak było, to tak jak napisałem. Jest to program czasu przeszłego w nowatorstwie.
Podążyłem do źródła, bardzo przepraszam.
| Mucha napisał/a: | | Olaff, jak widzisz tlumaczenie przez google translatora nie jest dobra opcja | Wejdź w link.
pozdrawiam rc
Yavox - 29-07-2016, 12:05
Pastodeco mi się wiesza niestety. Mogę go używać co najwyżej do planowania runtime w gotowaniu makaronu.
Mucha - 29-07-2016, 12:05
| anarchista napisał/a: |
| Mucha napisał/a: | | Olaff, jak widzisz tlumaczenie przez google translatora nie jest dobra opcja | Nawet w języku polskim można nie mieć pojęciowego kontaktu z treścią.
pozdrawiam rc |
Tak.. doskonale widać to w tym co piszesz. Przecież tu jest mowa o programie, ktory pozwala na dodawanie jakichś tam pierdołek do Petrela, nic innego.
| Yavox napisał/a: | | Pastodeco mi się wiesza niestety. Mogę go używać co najwyżej do planowania runtime w gotowaniu makaronu. |
Mi z kolei śmiga jak ta lala
anarchista - 29-07-2016, 12:52
| Mucha napisał/a: | Tak.. doskonale widać to w tym co piszesz. Przecież tu jest mowa o programie, ktory pozwala na dodawanie jakichś tam pierdołek do Petrela, nic innego.
| Masz pierwszą wersję.
W drugiej jest pytanie o link.
Przeczytałaś treści w linku ?
| TheSnake napisał/a: | | http://pastodeco.antoniopastorelli.com |
Również link jest podany w pierwszym wpisie założyciela tematu.
Masz blade pojęcie w modelach dekompresyjnych ?
| Yavox napisał/a: | | Pastodeco mi się wiesza niestety. | Na "pirackim" "łindołsie" to normalne.
pozdrawiam rc
Yavox - 29-07-2016, 12:59
Nie na pirackim łindołsie, tylko na smartfonie. Na pirackim łindołsie mam legalny decoplanner
anarchista - 29-07-2016, 13:00
| Yavox napisał/a: | | Na pirackim łindołsie mam legalny decoplanner | Dobrze się makaron gotuje ?
pozdrawiam rc
Yavox - 29-07-2016, 13:10
Trochę się rozmięka na sześciu metrach. Rozdzieliłbym między sześć a trzy żeby podkręcić gradienty, ale mi bulgot wody psuje, bo bliżej powierzchni jest większe falowanie.
Mucha - 29-07-2016, 13:27
Przeczytaj dokladnie jaki jest temat postu
Perdix splash screen cropper v. 1.0
Ni mniej ni wiecej. Nie widzisz, czy nie chcesz widziec?
Jak nie rozumiesz angielskiego, to wrzuc sobie w google translatora i sobie przetlumacz.
Masz blade pojęcie w modelach dekompresyjnych ?
|
Nie byłbyś sobą..
Umiem podstawić odpowiednie dane do decoplanerow, umiem policzyć deko w locie w razie obsuwy, i do nurkowan, które wykonuje w zupełności wystarczy.
Nie mam potrzeby liczyć pierdyliona nikomu niepotrzebnych wzorów o tkance 9, 15 i 147 mej, jak Cię to rajcuje to się tym baw, daj żyć innym i nie truj o tym w kazdym mozliwym temacie i momencie.
Żeby jeździć autem, nie potrzebuje znać szczegółowej jego budowy, do ostatniej śrubki, plus jakichś wyliczeń pracy tłoków, zaworów i innych a fee.
Zwyczajnie nie mam czasu na głupoty.
| anarchista napisał/a: | | Karollo napisał/a: | | ] a nie palajace zemsta i checia zdominowania kazdego tematu. | Nie dominuję każdego tematu. |
Lol, really??
anarchista - 29-07-2016, 13:29
| Yavox napisał/a: | | bo bliżej powierzchni jest większe falowanie. | Trochę bardziej na serio i poza tematem. Na platformach był taki problem jak fale miały kilka metrów 4 - 5. Dlatego mają dekompresję przerywaną albo dzwony.
pozdrawiam rc
[ Dodano: 29-07-2016, 13:41 ]
| Mucha napisał/a: | Jak nie rozumiesz angielskiego, to wrzuc sobie w google translatora i sobie przetlumacz.
| Jest w wpisie link ? Jest.
Więc zrozum, odnoszę się do treści w linku. | Mucha napisał/a: | | Nie mam potrzeby liczyć pierdyliona nikomu niepotrzebnych wzorów o tkance 9, 15 i 147 mej, jak Cię to rajcuje to się tym baw, daj żyć innym i nie truj o tym w kazdym mozliwym temacie i momencie. | Naprawdę nie zmuszam Ciebie do rozumienia znaczenia słowa prawie wszystkie.
W pierwszym wpisie jest też link. w nim jest o programie. Zwykle jak się odnosimy do konkretnej treści, to cytujemy. Tego nie zrobiłem. Możesz się złościć (choć złość piękności szkodzi) ale od dawna odnoszę się bliżej lub dalej do tematów. | Mucha napisał/a: | Żeby jeździć autem, nie potrzebuje znać szczegółowej jego budowy, do ostatniej śrubki, plus jakichś wyliczeń pracy tłoków, zaworów i innych a fee.
Zwyczajnie nie mam czasu na głupoty. | Masz być prawo użytkownikiem na jakim poziomie zechcesz. Dokładnie tak samo jak ja. | Mucha napisał/a: |
| Karollo napisał/a: |
] a nie palajace zemsta i checia zdominowania kazdego tematu. |
Nie dominuję każdego tematu. |
Lol, really?? | Znowu nie rozumiesz sensu słowa prawie wszystkie. Nie piszę we wszystkich tematach. Dlatego nie mogę dominować wszystkich. To łatwo możesz sprawdzić.
pozdrawiam rc
|
|