FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

ZAPROSZENIA - Piechcin/Budzisławskie 5-7 sierpnia

Yavox - 28-07-2016, 09:15
Temat postu: Piechcin/Budzisławskie 5-7 sierpnia
Tak informacyjnie chciałem napisać, że 5-7 sierpnia spotykamy się w kilka/kilkanaście osób (co do dokładnej liczby, jeszcze się zobaczy), żeby zrobić kilka nurków w Piechcinie oraz Budzisławskim. Pretekstem do spotkania jest zlot użytkowników forum Sztuka Nurkowania, które kilka lat temu założył Włodek Kołacz odchodząc stąd z FN.

Impreza jest typowo kameralna (mało ludzi, przyjeżdżamy z namiotami itp.), ale gdyby ktoś z bliższych lub dalszych znajomych przypadkiem był właśnie w okolicy i chciał się przywitać, tudzież posiedzieć, ponurkować, pogadać - to myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie.

Gdyby ktoś chciał więcej informacji to PW - nie będę tutaj wklejać żadnych linków, żeby nie wkurzać Darka :)

anarchista - 28-07-2016, 22:51

Yavox napisał/a:
zlot użytkowników forum Sztuka Nurkowania, które kilka lat temu założył Włodek Kołacz odchodząc stąd z FN.
Skasowano jemu post(y) i jak mimoza pękł.

pozdrawiam rc

Yavox - 28-07-2016, 22:58

Ale ja nie o tym tutaj, bo to wątek zupełnie w bieżącej historii poboczny... Może wpadniesz nad wodę? Jestem pewny, że miejsce się znajdzie dla każdego przy ognisku.
anarchista - 28-07-2016, 23:05

Yavox napisał/a:
Może wpadniesz nad wodę? Jestem pewny, że miejsce się znajdzie dla każdego przy ognisku.
Robiłeś kawał dobrej roboty, za to dziękuję. Lecz ... .

pozdrawiam rc

koz - 29-07-2016, 10:40

Yavox napisał/a:
zrobić kilka nurków

kurde, czyli mam wypakować piwo i zabrać szpej? ;)

Yavox - 29-07-2016, 10:43

Nie wiem Piotrek, ja tam biorę szpej a nie piwo. Zresztą i tak nie piję więcej niż jedno dla towarzystwa wieczorem kiedy następnego dnia mam nurkować, więc akurat w moim przypadku to nie jest jakaś duża oszczędność miejsca :)
koz - 29-07-2016, 11:42

Yavox napisał/a:
Zresztą i tak nie piję więcej niż jedno dla towarzystwa wieczorem kiedy następnego dnia mam nurkować

i tylko w środę ;)

Yavox - 29-07-2016, 11:52

Tylko w środę pił chyba tylko hubert68. Teraz ponoć wszyscy chlają non-stop, jeśli wierzyć temu, co pisze imć Dudziński :)