| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
NURKOWANIE EKSTREMALNE I TECHNICZNE - Kowary filmik
karol_k_r - 26-09-2016, 17:08 Temat postu: Kowary filmik Dobrze zacząć weekend od nurania.
Kowary - Kopalnia Podgórze.
W piątek po 17.00 zero turystów, czysta woda i aż 11st.C.
https://www.youtube.com/w...eature=youtu.be
Scaner - 26-09-2016, 17:42
słaby film fatalnie dobrana muza i te stejdże pod brzuchem..
RobikP - 26-09-2016, 19:26
| Scaner napisał/a: | | słaby film fatalnie dobrana muza i te stejdże pod brzuchem.. |
Wyłączyłem dźwięk i było dużo lepiej .
Stejdż pod brzuchem to może być celowe działanie, żeby zmniejszyć szerokość. Ja tak przewieszam na dole flachy w sidemount do wąskich korytarzy Browaru w Sobótce.
Scaner - 26-09-2016, 19:29
| RobikP napisał/a: | | Scaner napisał/a: | | słaby film fatalnie dobrana muza i te stejdże pod brzuchem.. |
Wyłączyłem dźwięk i było dużo lepiej .
Stejdż pod brzuchem to może być celowe działanie, żeby zmniejszyć szerokość. Ja tak przewieszam na dole flachy w sidemount do wąskich korytarzy Browaru w Sobótce. |
zobacz w 1,18 minucie..
luqu - 26-09-2016, 20:19
Bardzo fajny film... Oddaje klimat takiego nurka w 100% bez ulepszaczy i kreatywnego montażu.
Muzyka mi akurat w pełni pasuje. Chetnie obejrze kolejny
TomM - 26-09-2016, 20:54
Jakieś minimum montażu?
Właściwie nie da się oglądać. Wytrzymałem 3 min.
karol_k_r - 26-09-2016, 20:56
| Scaner napisał/a: | | słaby film fatalnie dobrana muza i te stejdże pod brzuchem.. |
Scaner, oczywiście że to nie jakość NationalG..
Załóż sobie dwie flaszki S80 dmuchnięte na 230bar, zobaczymy gdzie się znajdą.
Poza tym miejscami w Kowarach jest wąsko, tam gdzie podajesz czas 1:18 przepływa się za chwilę przez drzwi nie do końca otwarte.
Muzyka rzecz gustu, jednemu się podoba innemu nie.
anarchista - 27-09-2016, 08:51
Ekipa JYC dawno temu, stosowała doświtlanie planu innymi źródłami. Wtedy widzimy szczegóły w cieniach. Na tym etapie tego zabrakło.
pozdrawiam rc
|
|