bruner - 23-12-2016, 17:11 Temat postu: Wrak Wilhelm - free tourWilhelm to spory wrak zatopiony na zalanej kopalni "Gródek" w Jaworznie. Wrak spoczywa na głębokości 16 metrów. Na filmie postarałem się Was dokładnie po nim oprowadzić... przynajmniej tych z Was, którzy go nie znają z "autopsji". Robię to jak zwykle nurkując na wstrzymanym oddechu
KowiKowi1979 - 25-12-2016, 20:55 Szacun!!!7kwiatek7 - 28-12-2016, 19:03 Jesteś niesamowity. Nigdy nie zrozumiE jak tak można nurkować. Dla mnie NIE-RE-AL-NE. Chapeaux bas.bruner - 29-12-2016, 12:43 To naprawdę kwestia tylko treningu - zwiększenia możliwości organizmu i wyuczenia się jako takiej techniki. Nie trzeba urodzić się rybą...ja się urodziłem z astmą...ale nurkowanie zawsze było moim marzeniem. Nie odpuszczałem.mi_g - 29-12-2016, 16:07
bruner napisał/a:
To naprawdę kwestia tylko treningu - zwiększenia możliwości organizmu i wyuczenia się jako takiej techniki
No jeszcze trochę mocnej psychiki...
O ile przepłyniecie na na wstrzymanym oddechu przez nadbudówkę to tylko opanowanie i parę razy żeśmy się tak bawili, to przejście pod pokładami to już inna bajka. Coś jak przejść pod koparką w SM - pewnie się da ale raczej nie spróbuje
Ładny filim.wiecznychlopiec - 29-12-2016, 18:30
mi_g napisał/a:
O ile przepłyniecie na na wstrzymanym oddechu przez nadbudówkę to tylko opanowanie i parę razy żeśmy się tak bawili, to przejście pod pokładami to już inna bajka. Coś jak przejść pod koparką w SM - pewnie się da ale raczej nie spróbuje
Ładny filim.
również jestem pod wrażeniem, w sprzęcie nie było to przyjemne, zwłaszcza, że było to moje pierwsze zetkniecie z "restrykcją" ale świadomość ilości gazu dawała duży komfort, gorzej jak usłyszałem, że w razie czego piłka do metalu jest na brzegu xaltuton - 30-12-2016, 15:04 Super. Dobrze spedzone 10 minut przed monitorem