FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM-NURAS - Balast został na zlocie FN !!!!!!!!!!!!!!!

ukusek - 19-09-2004, 22:01
Temat postu: Balast został na zlocie FN !!!!!!!!!!!!!!!
Na zielonej ławce obok wejścia do ośrodka dziś rano zostawiłem 4 woreczki miękkiego balastu. 2 x 2,5 kg i 2 x 1,5 kg. Worki czarne. Miałem spakować ale w ferworze pożegnań pojechałem bez niego. Uczciwego znalazcę lub kogoś kto widział takowy proszę o kontakt i wszelkie info. Oczywiście nagroda i podziękowania też będą.
Sonny - 19-09-2004, 22:07

Ukusek, jak wyjezdzalismy z Benym i Izu po 12 to byly na ławce i czekaly na wlasiciela...Niestety nie wiem co sie dzialo pozniej z Twoim balastem bo juz mnie nie bylo...
Tomek Radomski - 20-09-2004, 01:56

my wyjezdzalismy ok 15.00, zostala jeszcze ekipa Aquamanii (czekali na zwrot reszty sprzetu) i mieli zabrac opisany balast z laweczki
Kuba - 20-09-2004, 08:09

hej...
Chopin go znalazl, zabralismy go ze soba do Warszawki - wyjezdzalismy jako ostatni ze zlotu
teraz sie musisz jakos z Grzesiem dogadac

pozdrawionka
Kuba

ps. Aquamania czekala wlasnie na nas :) a co najsmieszniejsze zapomnieli nie tylko o tym balascie :): ):):):)

Mania - 20-09-2004, 08:57

A gliniany dzbanek tesciowej kierownika sie znalazl????
Panowie - kierownik bedzie mial nie tylko tesciowa, ale i zone na glowie! Miejcie dla niego litosc.
Mania

Chopin - 20-09-2004, 10:26

Spoko, spoko Maniu - my tu mamy poważniejsze sprawy niż dzbanek teściowej buahaah - ukosek - balast jest cały i bezpieczny w bagażniku mojego autka - ale to nic Adrian (dzigit) zapomniał zdać butli dla aquamanii (a chłopaki tak skrupulatnie wszystko odfajkowywali) hehehe - tak więc opłaca się jeździć na zloty heheheeh!

PS
ukosek - będziesz niedługo w wawie??? ew. mogę dać balast Kubie i gdzieś się spotkacie na nurkowaniu _ ja niestety zanurzę się dopiero za miesiąć - workare nesesare jesT... :(

ALE BYŁO FAJNIE !!! :-D :-D :-D :-D :-D

Chopin

dzinks - 20-09-2004, 14:12

A może Zlot w przyszłym roku gdzieś w środkowej Polsce lub trochę bliżej na zachód, aby ludzie z pzrygranicznych miast choć trochę mieli bliżej. Pewnie jakieś jeziorko sie by znalazło.
ukusek - 20-09-2004, 15:36

No to super, że nie muszę kupować nowego balastu. Po długich przypomnieniach mam już na kogo zwalić winę :-D . Balastu do samochodu z ławeczki nie spakowała moja dziewczyna Karola. Ale wg niej pamiętała o leżacych tam torbach no i jej kosmetyczce hehe. A balast był zwyczajnie za mały :-D . Ja w tym czasie targałem butle z pierwszego piętra. To jeszcze może napiszę że klucze też tam zgubiłem na zjeździe. Co do Wawy to skontaktuję się na priv jak to technicznie rozwiązać. Jeszcze raz dzięki i obmyśle nagrodę :cool:
Victoria - 21-09-2004, 23:31

ukusek napisał/a:
No to super, że nie muszę kupować nowego balastu. Po długich przypomnieniach mam już na kogo zwalić winę :-D . Balastu do samochodu z ławeczki nie spakowała moja dziewczyna Karola.

Ty sie swojej dziewczyny nie czepiaj, bo Ci ja zabierzemy :)

Sonny - 22-09-2004, 10:28

Cytat:
Ty sie swojej dziewczyny nie czepiaj, bo Ci ja zabierzemy

No wiesz Viki, nie sadzilem ze jestes taka "zaborcza" Czyzby Karolina wpadla Ci w oko ?? ;-) :lol:

Victoria - 22-09-2004, 10:55

Sonny napisał/a:
Cytat:
Ty sie swojej dziewczyny nie czepiaj, bo Ci ja zabierzemy

No wiesz Viki, nie sadzilem ze jestes taka "zaborcza" Czyzby Karolina wpadla Ci w oko ?? ;-) :lol:

Jakby to powiedziec - fajna z niej laska. Zreszta swietnie pasuja z Ukuskiem do siebie. A co, Tobie wpadla? :)

Sonny - 22-09-2004, 11:09

I tym razem zgodze sie z Toba - Karolina fajna i ładna dziewczyna wiec Ukusek prawdziwy szczesciarz...(wydaje mi sie ze odpowiedzialem na Twoje pytanie ;-) )