FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

GDZIE ZANURKOWAĆ - St. Johns Red Sea Marzec

nash13 - 22-02-2017, 17:42
Temat postu: St. Johns Red Sea Marzec
Czesc, jak w temacie, mam troche czasu w marcu, planuje rafy St Johns w marcu, najlepiej safari na fajnej lodce. Mam pytanie techniczne, poniewaz nie nuralem juz w Egipcie troche chcialbym zapytac jak tam teraz z bezpieczenstwem, na co zwracac uwage? Moze ktos chetny by dolaczyc? Nie musi byc Egipt, mam po prostu wolny marzec i chce troche potaplac sie wodzie (jednak cieplej), pozdrawiam

[ Dodano: 26-02-2017, 20:59 ]
Dzieki za wszystkie rady, nie wiem jak bym sobie bez nich poradzil. Ostatecznie padlo na Similan Islands, troche dalej ale coz ;)

Jan Dudzinski - 27-02-2017, 09:43
Temat postu: Re: St. Johns Red Sea Marzec
nash13 napisał/a:
Czesc, jak w temacie, mam troche czasu w marcu, planuje rafy St Johns w marcu, najlepiej safari na fajnej lodce. Mam pytanie techniczne, poniewaz nie nuralem juz w Egipcie troche chcialbym zapytac jak tam teraz z bezpieczenstwem, na co zwracac uwage? Moze ktos chetny by dolaczyc? Nie musi byc Egipt, mam po prostu wolny marzec i chce troche potaplac sie wodzie (jednak cieplej), pozdrawiam

[ Dodano: 26-02-2017, 20:59 ]
Dzieki za wszystkie rady, nie wiem jak bym sobie bez nich poradzil. Ostatecznie padlo na Similan Islands, troche dalej ale coz ;)

W Egipcie dalej (hi, hi) ZUPEŁNY SPOKÓJ W KURORTACH (SHARM, DAHAB).
Safari się odbywają, ludzie wracają szczęśliwi (pod wodą puki co kryzysu nie ma).
Dalej tysiące różnych ryb "za darmo".. Bez podwyżek...
Zresztą dla turystów tutaj są raczej duże obniżki..

Błękitne niebo, ciepło 24 C w cieniu, woda 23 C. Morze jak jezioro.

nash13 - 27-02-2017, 19:26

dzieki Janek
piotrkw - 27-02-2017, 21:25

Cały czas obniżają ?? Mają jeszcze z czego ?
Dziś czytałem że Egipcjanie chcą podnieść dwukrotnie opłaty za wizę . Dla mnie mogą i dziesięciokrotnie . ;-)