| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM OGÓLNE - BHP w nurkowaniu
Grzesiek1550 - 14-04-2017, 10:35 Temat postu: BHP w nurkowaniu Witam wszystkich nurasów.
Potrzebuję na podyplomówkę stworzyć pracę projektową dotyczącą bhp w nurkowaniu.
Czy ktoś posiada jakieś materiały, zdjęcia, statystyki?
Byłbym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam.
Scaner - 14-04-2017, 21:21
zwróć się do Tomasza Strugalskiego, nikt nie powie ci tyle o BHP co on.
https://www.youtube.com/watch?v=MMfIeSL51TY
anarchista - 14-04-2017, 22:46
| Scaner napisał/a: | | zwróć się do Tomasza Strugalskiego, nikt nie powie ci tyle o BHP co on. | Wielkanocne jaja się Ciebie trzymają.
| Grzesiek1550 napisał/a: | Czy ktoś posiada jakieś materiały, zdjęcia, statystyki?
Byłbym bardzo wdzięczny. |
Zawodowe zapytaj ERDI, techniczne pytasz w TDI, rekreacja kieruj pytania do SDI.
Serio,
sięgasz do jedynego porządnego dzieła GUE, RUBICON.
pozdrawiam rc
mike217 - 15-04-2017, 22:42
Dziś siedząc w fotelu wróciłem do książki Strugalskiego, Otworzyłem ją losowo i trafiłem w temat bazy nurkowej , przeczytałem coś o tym, że powinno się zamykać instruktorów we wiezieniach i zamknąłem.
Turlogh - 15-04-2017, 23:13
| mike217 napisał/a: | Dziś siedząc w fotelu wróciłem do książki Strugalskiego, Otworzyłem ją losowo i trafiłem w temat bazy nurkowej , przeczytałem coś o tym, że powinno się zamykać instruktorów we wiezieniach i zamknąłem. |
Cóż, wziąwszy pod uwagę, że o tych więzieniach to prawdopodobnie lekko przesadził aby zaakcentować problem, to zważywszy na niedawną dyskusję odnośnie Fontanazzi, spora część środowiska nurkowego jest podobnego zdania.
Grzesiek1550 - 19-04-2017, 21:28
Dziękuję wszystkim serdecznie. Pozdrawiam.
|
|