FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM-NURAS - Biebrza

PiotrS - 22-09-2004, 23:29
Temat postu: Biebrza
Witam !!

Mam pytanie czy ktoś z forumowiczów wybiera się nad Biebrzę w najbliższy weekend ?? Ja planuje być i może będzie to okazja żeby kogoś poznać, czegoś się nauczyć. Jest to dla mnie ważne z tego względu że jestem "świerzak" ;-) , zarówno na forum i jako nurek.

POZDRAWIAM !!!

PiotrS - 22-09-2004, 23:33
Temat postu: re
Sorrki za zdublowanie znowu przypadek !!! :oops:
Victoria - 23-09-2004, 00:13
Temat postu: Re: re
http://forum.jds.pl/viewtopic.php4?t=4281 :)
wspolne wyjazdy zwyklismy umieszczac w dziale zaproszenia :)

Zygfryd Dziatłowski - 23-09-2004, 08:10

Victoria
Cytat:
http://forum.jds.pl/viewtopic.php4?t=4281
wspolne wyjazdy zwyklismy umieszczac w dziale zaproszenia
bede zlosliwy dzisiaj, bo czuje sie zle, Vici kolega przecierz napisal ze jest nowy, a ty z grubej rury-to po primo, a po duo to jesli twoj portret okresla nastroj to nie mam wiecej pytan.!?
Victoria - 23-09-2004, 10:45

Zygfryd Dziatłowski napisał/a:
Victoria
Cytat:

wspolne wyjazdy zwyklismy umieszczac w dziale zaproszenia
bede zlosliwy dzisiaj, bo czuje sie zle, Vici kolega przecierz napisal ze jest nowy, a ty z grubej rury-to po primo

Poniewaz kolega jest nowy, to podpowiedzialam mu, ze wlasnie tam moze szukac wspolnych wyjazdow itd.
Zrobilam to w dobrej wierze z usmiechem, chcialam mu pomoc w orientacji, gdzie tego szukac.
Czy to bylo z grubej rury?

Zygfryd Dziatłowski napisał/a:
Victoria
Cytat:
Kobieta zmienna jest moj portret okresla moj nastroj...
bede zlosliwy dzisiaj (...), a po duo to jesli twoj portret okresla nastroj to nie mam wiecej pytan.!?

Dzisiaj jestem mila i potulna, zlosliwosci kolegi mnie nie irytuja :)

PiotrS - 23-09-2004, 10:49
Faktycznie pomyliłem działy ,oczywiście nie celowo :oops:
I dziękuje Victoria za post z zakwaterowaniem bo bym pojechał w ciemno licząc na to ,że coś może znajde a tak to zarezerwuje jakąś norke :-D
Aha i mam pytanie ,bo jadą ze mną znajomi którzy nie nurkują ale za to lubią patrzeć jak inni nurkują. :-D , Natomiast są bardzo zaiteresowani zwiedzaniem twierdzy (według programu w niedzielę ), czy ktoś może wie czy mogli by razem z nurami też pozwiedzać i czy takie zwiedzanie wiążę się z jakimiś kosztami a jak tak to z jakimi??? Jeżeli ktoś z nurów może rozwiać moje wątpliwości to proszę o odpowiedź.

POZDRAWIAM.

PiotrS - 23-09-2004, 11:07
Faktycznie pomyliłem działy ,oczywiście nie celowo :oops:
I dziękuje Victoria za post z zakwaterowaniem bo bym pojechał w ciemno licząc na to ,że coś może znajde a tak to zarezerwuje jakąś norke :-D
Aha i mam pytanie ,bo jadą ze mną znajomi którzy nie nurkują ale za to lubią patrzeć jak inni nurkują. :-D , Natomiast są bardzo zaiteresowani zwiedzaniem twierdzy (według programu w niedzielę ), czy ktoś może wie czy mogli by razem z nurami też pozwiedzać i czy takie zwiedzanie wiążę się z jakimiś kosztami a jak tak to z jakimi??? Jeżeli ktoś z nurów może rozwiać moje wątpliwości to proszę o odpowiedź.

POZDRAWIAM.

PiotrS - 23-09-2004, 12:06
Przepraszam ale nie wiem co się dzieje cały czas dubluje mi posty, coś jest nie tak.........
Nie robię tego specjalnie tak więc proszę o wyrozumiałość...

POZDRAWIAM.

maczaty - 23-09-2004, 16:01

spoko :-)

jakby co, to i ja w łikęd Biebrzę odkurzam :ryba: