FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - Witam

Pdrac - 29-05-2017, 19:27
Temat postu: Witam
Witam wszystkich.
Na imię mam Przemek, póki co lat 40😜
Nurek śródziemnomorski z ciągotkami do fotografii.

meltka - 31-05-2017, 21:04

witam, jestem Ada, pozdrawiam
DarekS - 31-05-2017, 21:59

meltka napisał/a:
witam, jestem Ada, pozdrawiam

Witaj.
Tak z ciekawości, jakie masz uprawnienia nurkowe?

Mieciu - 31-05-2017, 22:29

DarekS napisał/a:

Tak z ciekawości, jakie masz uprawnienia nurkowe?

Te same co koleżanki spamerki z tego tematu :D
http://forum-nuras.com/viewtopic.php?t=43062

DarekS - 31-05-2017, 22:31

Dajmy jej szansę zachowując jednocześnie czujność.
Ostatnio dziwnie dużo ty wszelkiej maści spamerów, czyżby FB się popsuł?

grol - 31-05-2017, 23:08

DarekS napisał/a:
Ostatnio dziwnie dużo ty wszelkiej maści spamerów

Biorąc pod uwagę żenującą tolerancję admina dla trolli/a i ignorowanie zgłoszeń do moderacji - raczej dziwne, że tak mało...

martin - 01-06-2017, 11:02

Nie dostaje zadnych zgloczen :(
grol - 01-06-2017, 12:27

martin napisał/a:
Nie dostaje zadnych zgloczen

1. Zgłaszałem posty do moderacji wiele razy - w kwietniu na priv pisałeś, że to trafia tylko do admina, moderatorzy nie dostają. Admin nie reagował.
2. Do dziś wiszą mi w 'Do wysłania' wiadomości z marca i kwietnia do admina - nie odebrał i nie zareagował, choć po postach widać, że się logował, a wcześniej sam prosił przez telefon o wysłanie wiadomości...
Uważam to za [...]

anarchista - 01-06-2017, 12:36

"martin" nie rozumiał jak działają reduktory z suchą komorą, to napisałem do Nuras-Info tekścik, z wyprowadzeniem każdego kroku. Większość użytkowników nie rozumie swojego tak prostego sprzętu. Kiedyś straszył wylotem z forum za dekompresję tlenową powierzchniową, przed przyspieszonym odlotem. Jak nadarzyła się okazja i pojawił się temat w PHR z którym można było podjąć polemikę, to to zrobiłem. Po raz kolejny mogłem wykazać że "martin" jest zielony. Tekst też poszedł w Nuras-Info. Podsumowując "grol" i "martin" dogońcie mnie.
Nie możecie to pozostaje pyszczenie że jestem trollem 3 patentami 3 kolejnymi zgłoszeniami i jakimś wyróżnieniem na konkursie MON. Któremu wojsko chce 2 zgłoszenia utajnić.
Jesteście trollami zakompleksionymi. Jakim kurduplem moralnym trzeba być, żeby dać ostrzeżenie, za to że się skasowało temu użytkownikowi post. W argumentacji że miał niską wartość merytoryczną. Było tam o: wyróżnieniu i wspólnym patencie z komandorem profesorem z Akademii Marynarki Wojennej. Po raz kolejny zrobiłeś z siebie trolla moderatorskiego Radosławie Martinie Bonczkowitz.

pozdrawiam rc

[ Dodano: 01-06-2017, 12:37 ]
grol napisał/a:
Uważam to za [...]
Zabrakło odwagi Grzsiu.

pozdrawiam rc

[ Dodano: 01-06-2017, 12:38 ]
Przepraszam imię poszło z błędem ortograficznym, powinno być Grzesiu.

pozdrawiam rc