FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - Witam wszystkich, AOWD z Łodzi prosto do morza ;)

emickrz - 31-03-2018, 17:29
Temat postu: Witam wszystkich, AOWD z Łodzi prosto do morza ;)
Cześć,

:pa:

Koleżanki i koledzy, szukam chętnych na wyjazdy w tym sezonie. Najlepiej z Łodzi (tam obecnie mieszkam) w stronę naszego pięknego Bałtyku, celem zwiedzania naszych wraków lub dowolne inne ciekawe nasze rodzime akweny ze słodką wodą.

Po drodze mamy sporo takich miejsc, obecnie przymierzam się na Twardy Dół w majówkę. Czy ktoś ma chęć dołączyć, podyskutować o wspólnych opcjach?

Jestem średnio zaawansowany:
AOWD Spec Wrakowa i od maja Deep Diver, choć na koncie dopiero jakieś 40 nurków.

Interesuje mnie czysta rekreacja, choć ciągoty mam stronę sprzętu technicznego DIR.

pozdrosy
Michał
:beer3:

Nadnaturalista - 31-03-2018, 18:12

Będziesz nad morzem daj znać.
emickrz - 01-04-2018, 13:34

Tak zrobię :D
póki co mam na koncie kilka strzałów na wraki z Helu i Jastarni, chętnie bym zamoczył z jakiegoś innego portu - słyszałem, że z Łeby można na pewnej słynnej łodzi. Będę dawał cynk.

Nadnaturalista - 01-04-2018, 16:51

Jak coś wal śmiało PW. Zawsze możemy skoczyć z brzegu Bałtyku na nurka :)
JACooL - 04-04-2018, 08:31

W Łodzi masz kilka szkół nurkowych, napisz do nich (albo zapisz się na newsletter`y)
organizują co chwile jakieś wyjazdy, bliższe i dalsze.

Andrzej Barnat - 04-04-2018, 19:55

W Łodzi działa też OSP ORW ( tak, tak Ochotnicza Straż Pożarna Oddział Ratownictwa Wodnego) Mamy swoich instruktorów nurkowania, można korzystać z basenu 2x w tygodniu, 2x w roku są obozy treningowe, no i można się z druhami (kolegami) umawiać na wyjazdy, również na Bałtyk ale obozy w zeszłym roku były nad Hańczą i w Chorwacji itd. Wejdź na stronę, może Ci przypasuje.
Fiktor - 04-04-2018, 20:01

http://www.osporwlodz.pl/