| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
JEZIORA - WARUNKI POD WODĄ - Jezioro Jeziorak potrzebny wykrywacz
Krzysztof1977 - 11-09-2018, 11:41 Temat postu: Jezioro Jeziorak potrzebny wykrywacz Witam jaka jest aktualnie wizura nad Jeziorakiem? Koledze wpadła komórka wodoszczelna na głębokości 3m czy jest szansa ja znaleźć? albo ktoś ma dobry wykrywacz i jest chętny spróbować poszukać cenę dogadamy. Proszę o kontakt 724-204-027.
Stachul - 11-09-2018, 12:18
Generalnie wizura w Jezioraku to raczej tak to łokcia - nie dla dalekowidza bo jak odsunie Digitala to już go nie widać . Nurkowanie jest partnerskie jak trzymasz partnera za rękę inaczej się gubicie.
Przynajmniej takie są moje obserwacje z letnich pobytów w nad Jeziorakiem w okolicach Siemian.
Jest w zasadzie ciągle letnia pogoda więc nie spodziewam się większych zmian, poza latem nigdy nie próbowałem.
xaltuton - 12-09-2018, 08:40 Temat postu: Re: Jezioro Jeziorak potrzebny wykrywacz
| Krzysztof1977 napisał/a: | | Witam jaka jest aktualnie wizura nad Jeziorakiem? Koledze wpadła komórka wodoszczelna na głębokości 3m czy jest szansa ja znaleźć? albo ktoś ma dobry wykrywacz i jest chętny spróbować poszukać cenę dogadamy. Proszę o kontakt 724-204-027. |
Z ciekawosci co za komorka? Sporo modeli wtrzymuje ale do 1.5m przez pol godziny.
Moze warto sprawdzic czy wyprawa jest warta skorki.
|
|