FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

CMAS/PADI/SSI/... - Szkolenia w Poznaniu?

Marta_W - 07-10-2004, 14:31
Temat postu: Szkolenia w Poznaniu?
Cześć, wie ktoś może, gdzie można by się szkolić nurkowo w Poznaniu? Tak żeby i fajnie, i nie za drogo było...
Dzięki za ewentualne informacje, pozdrowienia :)

Whiskey - 07-10-2004, 14:56

Jest wiele miejsc, gdzie mozna sie szkolic. Osobiscie polecam CN NEMO na ul. Głogowskiej 229. Na wyjazdach i kursach zawsze jest wesolo.
pozdrawiam

P.S. mam nadzieje, ze wolno podac takie info, czy moze to reklama? :oops:

Mania - 07-10-2004, 15:07

Whiskey napisał/a:

P.S. mam nadzieje, ze wolno podac takie info, czy moze to reklama? :oops:

Mozna, mozna.... :mrgreen:
Mania
PS> dlaczego zawsze na mnie spada rola "psa ogrodnika"???? :cry:

Mirka Żytkowska - 07-10-2004, 17:51

Cześć!

Ja właśnie zaczęłam chodzić na basen - w celach nurkowo -ćwiczeniowych :-D Zajęcia odbywają się w środy o godz. 19.45 na basenie przy ul. Chwiałkowskiego i trwają 45 min. Organizatorzy zapewniają sprzęt, a koszt jest bardzo rozsądny, bo ostatnio wyniósł 12 zl (ale uprzedzono nas, że to może się troszkę zmienić - w granicach do 15 zł). Jeśli jesteś zainteresowana szczegółami, odezwij się na priv - rany, też się boję, że popełnię kryptoreklamę ;-)
Przyjdź, będzie mi raźniej, bo jestem tam zupełnie nowa...

Pozdrawiam, Mirka

Marek Macner - 07-10-2004, 18:38

Mania napisał/a:

PS> dlaczego zawsze na mnie spada rola "psa ogrodnika"???? :cry:

Czyzby Lope de Vega byl Twoim ulubionym autorem ?? :lol:

M.

Marta_W - 07-10-2004, 21:35

Dzięki za informacje, absolutnie nie chcę, żeby tu były jakieś kryptoreklamy, absolutnie. Dzięki za zaproszenie, pewnie na razie nie będę mogła sobie pozwolić ze względów czasowo organizacyjnych - ale pomyślę :)
pozdrowienia

PS. Jakby ktoś miał jeszcze jakis pomysł, to chętnie na priva, żeby było OK ;)

yogi - 08-10-2004, 01:44

czesc domniemam iz jestes studentką i chwilowo przebywasz w poznaniu a jeśli się mylę to nic nie szkodzi
dla chcącego nic trudnego w Poznaniu jest wiele cent. nurk. proponuję abyś odwiedziła kilka z nich poznała ludzi i zasady jakie w nich obowiązują
nie będę mówił w jakim klubie ja jestem (cz......m) bo to mogło by wyglądać że coś tobie sugeruję jeśli chciałabyś to prześlę tobie wszystkie adresy i www.
Chętnie Ciebie zaproszę abyś odwiedziła również nasze grono w którym są dziewczyny z wielu miast Polski uczące się w Poznaniu jak i również rodowite Poznanianki
nie traktuj mojego postu jako werbunek bo nie mam w tym żadnego celu jestem tak samo jak i ty zwykłtym nurkiem ale

wykorzystaj swól czas masz szansę szkolić się w wybranej przez Ciebie organizacji i podglądać oraz uczyć się od bardzo dobrych instr.CMAS, PADI, TDI, HSA.
Mam nadzieję że się spotkamy na jakimś nurkowaniu (najbliższe w sobotę)
przesyłam pozdrowienia yogi