FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

GDZIE ZANURKOWAĆ - Projekt Kamieniołom

Gamorin - 02-12-2019, 12:42
Temat postu: Projekt Kamieniołom
Witam,

Chciałem się z wami podzielić poniższym znaleziskiem :-) otóż natknąłem się na projekt:
Projekt Kamieniołom.
"Projekt Kamieniołom".
Głębokość: do 30m
Atrakcje: wózki na urobek, tramwaj, platformy (5, 6, 12, 24m) i wiele innych
Infrastruktura: wiaty z ciepła wodą, mała gastronomia, parking (więcej informacji na FC)
Link: https://www.facebook.com/...?epa=SEARCH_BOX

Szczególną uwagę zwróciłem na zabezpieczenie ścian, co ma skutkować lepszą wizurą oraz dobrą komunikacją z "nurkiem".

Bardzo się cieszę, że takie miejsca powstają w Polsce i mocno trzymam qciuki za powodzenie projektu!!!!!!
Jednakże mam wielką prośbę, aby nie dopuścić do tego co się stało z KOPARKI JAWORZNO a dokładnie chodzi mi o obsługę "nurka" od ostatniego czasu bardzo kuleje... oby w nowym kamieniołomie do tego nigdy nie doszło!!!

Zapraszam wszystkich do zapoznania się z powyższym :-D

Fiktor - 02-12-2019, 12:45

A co tam złego na Koparkach się wydarzyło ostatnio?
Gamorin - 02-12-2019, 13:22

Fiktor napisał/a:
A co tam złego na Koparkach się wydarzyło ostatnio?

Nie chce kontynuować tego tematu w tym wątku :-) , Koparki Jaworzno mają bardzo duży potencjał i mam nadzieje że go wykorzystają, szczególnie teraz gdy konkurencja się zaostrza.

Fiktor - 02-12-2019, 13:32

Gamorin napisał/a:
Nie chce kontynuować tego tematu w tym wątku :-)

to po co zaczynałeś?

gienas - 03-12-2019, 17:26

Obszarowo duże nie będzie, ale zawsze cuś nowego :D . Tylko w nurając czasie marnej wizury i napotkawszy takiego manekina apopleksji można się nabawić :D .

W Jaworznie czy nie chodzi o powietrze? Będąc tam słyszałem narzekania na jakość powietrza ze sprężarki...

Gamorin - 06-07-2020, 14:57

Cytat:
W Jaworznie czy nie chodzi o powietrze? Będąc tam słyszałem narzekania na jakość powietrza ze sprężarki...

Między innymi, bardziej namyśli miałem podejście "obsługi" do klienta. Niestety mam wrażenie że siedzą tam za karę..., drugą sprawą jest sam fakt zakazu wchodzenia mokrym do pawilonu obsługi (wydaje mi się że takie zakazy nie powinny istnieć w bazie nurkowej).
Wracając do tematu powietrza, dużo złych opinii słyszałem w tym temacie, aczkolwiek jedyne co mnie i mojego znajomego spotkało to ogromny ból głowy po ostatnim nurkowaniu, czy to winna powietrza? trudno powiedzieć ale może coś być na rzeczy (butle z powietrzem były brane z bazy).

Czy któryś z Was miał podobną przygodę z "powietrzem" proszę dajcie znać.