FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - Pozdrowienia dla kierowcy czarnego Cienko-cienko :-)

Arex - 12-10-2004, 20:47
Temat postu: Pozdrowienia dla kierowcy czarnego Cienko-cienko :-)
Jak w temacie :)
Pozdrawiam kierowcę. A właściwie kierowczynię :)
Samochodzik miał naklejkę nurka na klapie i na szybie naklejkę FN ! :)
W związku z tym chciałbym podrowić nieznanego kierującego.

Acha. Jeszcze jedno.
Samochód został zaobserwowany w Gdańsku na ul. Słowackiego a dokłedniej na skrzyżowaniu Na Niedźwiedniku :)

Może ktoś się przyzna??

czarnulka - 12-10-2004, 23:29
Temat postu: Pozdrowienia dla kierowcy
hm,domyslam, sie kim jest ta tajemnicza nuraska:))znam takie cienko czarne:) :-D
Sonny - 14-10-2004, 23:32

Ja tez chyba wiem o kogo Chodzi... :cool: Ta osoba teraz pisze Magisterke wiec na forum sie chyba szybko nie pojawi...
Beny - 15-10-2004, 17:30

Czy to czarne cienko nawiazuje w jakis sposob do czarnej wolgi ktora swego czasu krazyla po Trojmiescie? :mrgreen:

pozdrawiam. Beny

maczaty - 16-10-2004, 22:08

Beny napisał/a:
czarnej wolgi ktora swego czasu krazyla po Trojmiescie?

nie tylko po Trójmieście :asthanos:

;-)

Izu - 16-10-2004, 23:33

czesc wszystkim miłym wielbicielom czarnego lamborgini diablo!
Zaczne od Arexa- dziekuje juz jestem i pojawiam sie teraz czesciej. Miło bedzie cie zobaczyc na jakims wspólnym forumowo trójmiejskim wypadzie....

Sonny- to nie magisterka.....to były tortury króre sobie zadałam z własnej woli bo mi po magisterce nauki zabrakoło....i sie "nudziłam"hehe. Nigdy wiecej !!!!!takich pomysłów. mam to juz za soba- dyplom z informatyki na PG odbiore za miesiac....a wrazie czego jak bede sie jeszcze nudzic - nauke wybic mi z głowy....

Beny- jak wołga...??? no moze mam jakies ukrainskie pochodzenie ale mój samochód to cos wiecej niz tylko auto...to nieomalze syn wiec nie obrazac!

A tak apropos to udało sie spotkanie forum trójmiasto i okolice? bo ja jakos nie wiem czy doszło do skutku? A moze czekaliscie na mnie?(mam taka nadzieje)!!!!!
:roll:

Arex - 17-10-2004, 09:43

Izu napisał/a:
Zaczne od Arexa- dziekuje juz jestem i pojawiam sie teraz czesciej. Miło bedzie cie zobaczyc na jakims wspólnym forumowo trójmiejskim wypadzie....

Mi również będzie bardzo miło. Zwłaszcza że ja już Cie widziałem a Ty mnie nie :mrgreen:
A tak na marginesie to ja też mam naklejkę FN na swoim wozie. Taka granatowa Thalia :)

Pozdrawiam wszystkich.

PS. Sony mam nadzieję że się to spotkanie w końcu uda.

Sonny - 17-10-2004, 11:36

Spotkanie umarlo smiercai natrualna z powodu braku chetnych...Spotaknie mozna zrobic ja tam chetny jestem...Ale trzeba dobrac dobrze termin bo studia juz mi sie rozpoczely i troche malo czasu mam...ale czekam na propozycje...
Beny - 17-10-2004, 11:45

Cytat:
Beny- jak wołga...???

Izu,
Hmmm... no tak, mozesz nie wiedziec. Kiedy ta tajemnicza czarna wolga siala strach i panike wsrod narodu to Ciebie jeszcze na swiecie nie bylo. Opowiem Ci o niej jak sie spotkamy a musisz wiedziec, ze to bardzo ekscytujaca historia. Po prostu horror :mrgreen:

pozdrawiam. Beny

urwis - 17-10-2004, 11:50

Izu napisał/a:

Sonny- to nie magisterka.....to były tortury króre sobie zadałam z własnej woli bo mi po magisterce nauki zabrakoło....i sie "nudziłam"hehe. Nigdy wiecej !!!!!takich pomysłów. mam to juz za soba- dyplom z informatyki na PG odbiore za miesiac....a wrazie czego jak bede sie jeszcze nudzic - nauke wybic mi z głowy....

:roll:

SERDECZNE gratulacje IZU :cmoook: a jak trzeba bedzie pomóc to podam pomocną dłoń :bigg: