| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - Pozdrowienia dla kierowcy czarnego Cienko-cienko :-)
Arex - 12-10-2004, 20:47 Temat postu: Pozdrowienia dla kierowcy czarnego Cienko-cienko :-) Jak w temacie
Pozdrawiam kierowcę. A właściwie kierowczynię
Samochodzik miał naklejkę nurka na klapie i na szybie naklejkę FN !
W związku z tym chciałbym podrowić nieznanego kierującego.
Acha. Jeszcze jedno.
Samochód został zaobserwowany w Gdańsku na ul. Słowackiego a dokłedniej na skrzyżowaniu Na Niedźwiedniku
Może ktoś się przyzna??
czarnulka - 12-10-2004, 23:29 Temat postu: Pozdrowienia dla kierowcy hm,domyslam, sie kim jest ta tajemnicza nuraska:))znam takie cienko czarne:)
Sonny - 14-10-2004, 23:32
Ja tez chyba wiem o kogo Chodzi... Ta osoba teraz pisze Magisterke wiec na forum sie chyba szybko nie pojawi...
Beny - 15-10-2004, 17:30
Czy to czarne cienko nawiazuje w jakis sposob do czarnej wolgi ktora swego czasu krazyla po Trojmiescie?
pozdrawiam. Beny
maczaty - 16-10-2004, 22:08
| Beny napisał/a: | | czarnej wolgi ktora swego czasu krazyla po Trojmiescie? |
nie tylko po Trójmieście
Izu - 16-10-2004, 23:33
czesc wszystkim miłym wielbicielom czarnego lamborgini diablo!
Zaczne od Arexa- dziekuje juz jestem i pojawiam sie teraz czesciej. Miło bedzie cie zobaczyc na jakims wspólnym forumowo trójmiejskim wypadzie....
Sonny- to nie magisterka.....to były tortury króre sobie zadałam z własnej woli bo mi po magisterce nauki zabrakoło....i sie "nudziłam"hehe. Nigdy wiecej !!!!!takich pomysłów. mam to juz za soba- dyplom z informatyki na PG odbiore za miesiac....a wrazie czego jak bede sie jeszcze nudzic - nauke wybic mi z głowy....
Beny- jak wołga...??? no moze mam jakies ukrainskie pochodzenie ale mój samochód to cos wiecej niz tylko auto...to nieomalze syn wiec nie obrazac!
A tak apropos to udało sie spotkanie forum trójmiasto i okolice? bo ja jakos nie wiem czy doszło do skutku? A moze czekaliscie na mnie?(mam taka nadzieje)!!!!!
Arex - 17-10-2004, 09:43
| Izu napisał/a: | | Zaczne od Arexa- dziekuje juz jestem i pojawiam sie teraz czesciej. Miło bedzie cie zobaczyc na jakims wspólnym forumowo trójmiejskim wypadzie.... |
Mi również będzie bardzo miło. Zwłaszcza że ja już Cie widziałem a Ty mnie nie
A tak na marginesie to ja też mam naklejkę FN na swoim wozie. Taka granatowa Thalia
Pozdrawiam wszystkich.
PS. Sony mam nadzieję że się to spotkanie w końcu uda.
Sonny - 17-10-2004, 11:36
Spotkanie umarlo smiercai natrualna z powodu braku chetnych...Spotaknie mozna zrobic ja tam chetny jestem...Ale trzeba dobrac dobrze termin bo studia juz mi sie rozpoczely i troche malo czasu mam...ale czekam na propozycje...
Beny - 17-10-2004, 11:45
| Cytat: | | Beny- jak wołga...??? |
Izu,
Hmmm... no tak, mozesz nie wiedziec. Kiedy ta tajemnicza czarna wolga siala strach i panike wsrod narodu to Ciebie jeszcze na swiecie nie bylo. Opowiem Ci o niej jak sie spotkamy a musisz wiedziec, ze to bardzo ekscytujaca historia. Po prostu horror
pozdrawiam. Beny
urwis - 17-10-2004, 11:50
| Izu napisał/a: |
Sonny- to nie magisterka.....to były tortury króre sobie zadałam z własnej woli bo mi po magisterce nauki zabrakoło....i sie "nudziłam"hehe. Nigdy wiecej !!!!!takich pomysłów. mam to juz za soba- dyplom z informatyki na PG odbiore za miesiac....a wrazie czego jak bede sie jeszcze nudzic - nauke wybic mi z głowy....
|
SERDECZNE gratulacje IZU a jak trzeba bedzie pomóc to podam pomocną dłoń
|
|