| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM OGÓLNE - BLOCK ISLAND PROJECT
TomekR - 14-03-2021, 18:04 Temat postu: BLOCK ISLAND PROJECT Nie wiem, czy ktos tu jeszcze zaglada, ale sprobuje...
Block Island
Jacek Wo - 16-03-2021, 21:47
Z rzadka, ale jednak ...
Tylko, że film został usunięty
TomekR - 16-03-2021, 21:58
Przepraszam, juz spiesze z wyjasnieniami.
Ostatnie prawie 5 miesiecy spedzilem na otwartym oceanie (offshore) na dwoch roznych projektach. Pierwszy z nich, glebszy, wymagal ode mnie, podpisania umowy o poufnosci, z uwagi na uzyte, nowe technologie. Video pochodzilo z drugiego projektu, w ktorym umowa o poufnosci obejmowala tylko czas trwania projektu. Bylo to zwiazane z nieco napietnymi relacjami miedzy zleceniodawca, a lokalna spolecznoscia na wyspie. Poniewaz projekt sie zakonczyl, uznalem, ze umowa o poufnosci wygasla i wstawilem video na Youtube. Nastepnego dnia skontaktowal sie ze mna przedstawiciel mojego pracodawcy?glownego wykonawcy projektu, z prosba o usuniecie video. Prosbe motywowal faktem, ze firma dla ktorej pracowalem, jest w trakcie finansowej dysputy ze zleceniodawca, co prawdopodobnie zakonczy sie postepowaniem prawnym. Z tego wzgledu prawnicy firmy chca kontrolowac wszystkie informacje na temat projektu bedace w przestrzeni publicznej. Oczywiscie, to byla prosba i moglem odmowic, ale ....
[ Dodano: 15-08-2023, 14:30 ]
Filmik, jest ponownie dostepny na YouTube
Block Island Project
|
|