| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
JESTEM POCZĄTKUJĄCY - Polecana szkoła nurkowa
RedWhite - 10-08-2021, 14:21 Temat postu: Polecana szkoła nurkowa Witam
Jak w temacie, gdzie polecacie zacząć swoją naukę z nurkowaniem w województwie łódzkim lub śląskim? Mieszkam na granicy tych dwóch województw i dojazd ok. 1-1,5h nie jest dla mnie problemem.
Jestem już po pierwszym nurkowaniu w Deepspocie i bardzo mi się to spodobało, ale z tego co widzę to u nich nie ma możliwości zrobić całego kursu OWD tylko jest opcja w zbiornikach zamkniętych.
Pozdrawiam
Fiktor - 10-08-2021, 18:37
W Łodzi: Nurkersi
Gryzli - 11-08-2021, 08:17
W Piotrkowie Trybunalskim masz 2 kluby: "Archimedes" i OSPORW przy Straży Pożarnej. Wejdź sobie na stronę internetową cmas.pl i tam sobie w odpowiedniej zakładce (kluby i centra nurkowe) wyszukasz kontakt. W razie czego służę dalej pomocą. Niewykluczone, że w Deepspocie nurkowaliśmy razem. 😉
RedWhite - 11-08-2021, 20:14
| Gryzli napisał/a: | | W Piotrkowie Trybunalskim masz 2 kluby: "Archimedes" i OSPORW przy Straży Pożarnej. Wejdź sobie na stronę internetową cmas.pl i tam sobie w odpowiedniej zakładce (kluby i centra nurkowe) wyszukasz kontakt. W razie czego służę dalej pomocą. Niewykluczone, że w Deepspocie nurkowaliśmy razem. 😉 |
O ile nazywasz się Tomek i nurkowaliśmy w niedzielę o 19 to tak
Gryzli - 12-08-2021, 15:58
Czyli to jednak mój kolega.😄 Reszta jednak jest taka, jaknapisałem.👍
Aleksandrowski - 26-08-2021, 13:00
Ja kurs odbyłem pierwszy w deepspot w Mszczonowie. Profesjonalni trenerzy i do tego bardzo mili. Chętnie chodziłem i wiele się dzięki nim nauczyłem o nurkowaniu.
ALBION - 27-08-2021, 18:52
Witaj ja roniłem kursy NAUTILUS Częstochowa polecam
|
|