| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
GDZIE ZANURKOWAĆ - Nurkowanie rzeczne
ŁukaszOWD - 09-07-2022, 02:34 Temat postu: Nurkowanie rzeczne Witam. Zastanawiam się nad nurem w jednej z naszych pięknych rzek. Po głowie chodzi mi Krutyń ewentualnie Czarna Hańcza. Nigdy nie miałem okazji zanurzyć się w rzece i stąd moja ciekawość, jak podejść do tego tematu. Może ktoś był by chętny, razem wiadomo raźniej.
martin - 11-07-2022, 11:10
Ten typ nurkowania planujesz na dwa samochody - jeden zostaje tam gdzie wchodzisz do wody, drugi w miejscu wyjscia.
Cala reszta jest planowana jak w nurkowaniach dryftowych z niewielka glebokoscia zanurzenia.
nowy - 11-07-2022, 12:29
| ŁukaszOWD napisał/a: | | wentualnie Czarna Hańcza. Nigdy nie miałem okazji zanurzyć się w rzece i stąd moja ciekawość, jak podejść do tego tematu. |
Moi znajomi regularnie organizują spływy nurkowe Czarną Hańczą, sam też sporo tam pływałem, jak masz jakieś pytania dawaj pytania albo priv.
Niewielka głębokość jeżeli chodzi rzeki to reguła a samochód często wystarczy jeden, tylko (zaufany) kierowca nie nurek
ŁukaszOWD - 13-07-2022, 10:44
Super sprawa! Zawsze chciałem spróbować tej aktywności, jednak nikt z moich znajomych nie nurkuje 😒 i tu jest problem
nowy - 14-07-2022, 11:33
Śmiało wbijaj z pytaniami na priv albo na JagnaBlue ponieważ w tej sprawie problemów nie ma
Fiktor - 15-07-2022, 09:23
https://youtu.be/j0EqlwpzUrU
ABC wystarczy, w pełnym sprzęcie tylko będziesz rośliny rwał.
|
|