| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FOTOGRAFIA I FILM - Lysefjord - zachodnie wybrzeże. Norwegia.
PawelF76 - 04-11-2022, 12:05 Temat postu: Lysefjord - zachodnie wybrzeże. Norwegia. Hej, witam ponownie i zapraszam na krótki film z naszego klubowego nurkowania w pięknym Lysefjordzie w zachodniej Norwegii. Lysefjord to słynne miejsce ze względu na znane Preikestolen i Kjerag bolten oraz zdjęć z Mission immposible. Ten piękny fjord rozciąga się na długości ponad 43 km i osiąga miejscami do 700 metrów głębokości. Z powierzchni przepiękne widoki i przestrzenie zapierają dech w piersi ale głazy pod powierzchnią tworzą swoiste labirynty a życie ukryte pomiędzy nimi przybiera wiele różnorodnych form i kolorów. Na tym skupiłem się w tym filmie. Zapraszam na film i polubienia w YT.
https://m.youtube.com/watch?v=h2EEGS-V4zc
TomM - 04-11-2022, 15:14
Filmik fajny, podobają mi się zdjęcia i światło. Trochę niedosyt (za krótki) chciałoby się więcej i choć odrobinę "filmu drogi". Tyleż czołówki co filmu. Ale zdjęcia świetne. Jak to mawiano - "na prirodu", czyli mokre kamienie...
PawelF76 - 04-11-2022, 19:08
Dziękuję. Już wcześniej mi chłopaki tutaj „wytykali”, że za krótko… to nawet miłe i zbieram się na mały prywatny projekcik filmowy ale nie o tym… ten filmik miał ograniczenia czasowe i muszę zmieścić się w 4 minutach. Wkrótce coś dłuższego. Pozdrawiam.
Jacek Wo - 06-11-2022, 18:44
No, szacun!
PawelF76 - 07-11-2022, 08:34
Dzięki, pozdrawiam.
|
|