| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
TECHNIKA NURKOWANIA I SPRZĘT - Balast - kto może odlać kafle pod wymiar?
stsl - 03-06-2025, 23:34 Temat postu: Balast - kto może odlać kafle pod wymiar? Potrzebuję na max. wypełnić kieszenie balastowe do Tusy X-wing.
Kto może mi wykonać 4 szt. balastu ~2,5...3kg (niepowlekany) o maksymalnych wymiarach:
140mm x 80mm x 20mm.
Balast najlepiej bez otworów (mniejsze wymiary przy max. wadze).
Balast może być płaski, nerka nie jest wymagana.
e-mail: stsl@tlen.pl
xaltuton - 10-06-2025, 08:46 Temat postu: Re: Balast - kto może odlać kafle pod wymiar?
| stsl napisał/a: | Potrzebuję na max. wypełnić kieszenie balastowe do Tusy X-wing.
Kto może mi wykonać 4 szt. balastu ~2,5...3kg (niepowlekany) o maksymalnych wymiarach:
140mm x 80mm x 20mm.
e-mail: stsl@tlen.pl |
Kiedys takie rzeczy robil Włodek Kołacz, ale to już chyba historia, niemniej moze warto sie z nim skontaktowac o porade.
Jacek Wo - 10-06-2025, 16:47 Temat postu: Re: Balast - kto może odlać kafle pod wymiar?
| xaltuton napisał/a: | | stsl napisał/a: | Potrzebuję na max. wypełnić kieszenie balastowe do Tusy X-wing.
140mm x 80mm x 20mm.
e-mail: stsl@tlen.pl |
Kiedys takie rzeczy robil Włodek Kołacz, ale to już chyba historia, niemniej moze warto sie z nim skontaktowac o porade. |
Włodek "przekazał" firmę wnowe ręce, które chyba działają nieźle, bo w sklepie na d. można takie ładne kafelki kupić
Trzeba poszukać w necie "balastmania", bo nie wiem, czy mogę dane osobowe naruszać ...
xaltuton - 11-06-2025, 12:32 Temat postu: Re: Balast - kto może odlać kafle pod wymiar? [quote="Jacek Wo"][quote="xaltuton"] | stsl napisał/a: |
Włodek "przekazał" firmę wnowe ręce, które chyba działają nieźle, bo w sklepie na d. można takie ładne kafelki kupić
Trzeba poszukać w necie "balastmania", bo nie wiem, czy mogę dane osobowe naruszać ... |
A byc moze, nie znam losow. Do dzis mam niezrealizowane zamowienie (z mojego powodu) v-weightow u Wlodka
DarekS - 18-08-2025, 22:37
Ja również kilka kafli dziecku bym kupił
|
|