| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - Dziekuje :)
Victoria - 14-11-2004, 09:14 Temat postu: Dziekuje :) Hej,
Chcialabym bardzo goraco podziekowac wszystkim, ktorzy przyczynili sie do wspanialej zabawy podczas safari na poludnie Egiptu w dniach 6-14 listopada.
Dziekuje bardzo GrzegorzowiWS za pomysl i inicjatywe zorganizowania safari oraz za wsparcie na kazdym etapie organizacji wyjazdu.
Dziekuje uczestnikom za wspaniala atmosfere i wspolne nurkowania. To dzieki Wam spedzilismy tak milo czas, ze az delfinki z radoscia nam towarzyszyly
Ogromne podziekowania chcialabym zlozyc dla DiW, ktorzy dbali o nas przez caly czas. Dzieki ich zaangazowaniu poszerzylismy swoja wiedze oraz wytyczylismy droge do dalszego rozwoju.
Wkrotce pojawi sie sprawozdanie z safari, zdjecia oraz filmy
Dorota i Wojtek - 14-11-2004, 15:05
Witajcie!
Viki - dzięki za miłe słowa
Tak się składa, że prawdziwą kopalnią wiedzy i umiejętności jesteście Wy - nasi Goście. Czasem wystarczy po prostu słuchać i patrzeć, żeby znajdować gotowe odpowiedzi, na dopiero co zadane pytania...
Dziękujemy, że po raz kolejny pozwoliliście uczyć się nam razem z Wami...
bann - 14-11-2004, 16:02
o la vache!
jak zwykle ominelo mnie najlepsze...
Victoria - 15-11-2004, 09:04
| simar napisał/a: | | jak zwykle ominelo mnie najlepsze... |
Jak dobre, mozesz poczytac tu http://forum.jds.pl/viewtopic.php?t=4757
Ryszard - 15-11-2004, 09:04
Ja też chciałbym gorąco podziękować za wspaniałą zabawę podczas safari. Rekiny i delfiny były cudownie.
mczaq - 17-11-2004, 21:55
tak tak, fajne safari bardzo fajne towarzystwo ..... dzięki wszystkim a zwłaszcza organizatorom i D&W
|
|