FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - Dziekuje :)

Victoria - 14-11-2004, 09:14
Temat postu: Dziekuje :)
Hej,

Chcialabym bardzo goraco podziekowac wszystkim, ktorzy przyczynili sie do wspanialej zabawy podczas safari na poludnie Egiptu w dniach 6-14 listopada.

Dziekuje bardzo GrzegorzowiWS za pomysl i inicjatywe zorganizowania safari oraz za wsparcie na kazdym etapie organizacji wyjazdu.

Dziekuje uczestnikom za wspaniala atmosfere i wspolne nurkowania. To dzieki Wam spedzilismy tak milo czas, ze az delfinki z radoscia nam towarzyszyly :)

Ogromne podziekowania chcialabym zlozyc dla DiW, ktorzy dbali o nas przez caly czas. Dzieki ich zaangazowaniu poszerzylismy swoja wiedze oraz wytyczylismy droge do dalszego rozwoju.

Wkrotce pojawi sie sprawozdanie z safari, zdjecia oraz filmy :)

Dorota i Wojtek - 14-11-2004, 15:05

Witajcie!

Viki - dzięki za miłe słowa :razz:

Tak się składa, że prawdziwą kopalnią wiedzy i umiejętności jesteście Wy - nasi Goście. Czasem wystarczy po prostu słuchać i patrzeć, żeby znajdować gotowe odpowiedzi, na dopiero co zadane pytania...

Dziękujemy, że po raz kolejny pozwoliliście uczyć się nam razem z Wami...

:wave:

bann - 14-11-2004, 16:02

o la vache!
jak zwykle ominelo mnie najlepsze...

Victoria - 15-11-2004, 09:04

simar napisał/a:
jak zwykle ominelo mnie najlepsze...

Jak dobre, mozesz poczytac tu :) http://forum.jds.pl/viewtopic.php?t=4757

Ryszard - 15-11-2004, 09:04

Ja też chciałbym gorąco podziękować za wspaniałą zabawę podczas safari. Rekiny i delfiny były cudownie.
mczaq - 17-11-2004, 21:55

tak tak, fajne safari bardzo fajne towarzystwo ..... dzięki wszystkim a zwłaszcza organizatorom i D&W ;OK;