FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - nowa stara :)

oxum - 20-11-2004, 00:39
Temat postu: nowa stara :)
Witam pięknie wszystkich forumowiczów. Z częścią z Was spotkałam się już live na zlocie w Bachotku, dokąd zjechałam z moim osobistym chłopem Maczatym z parafii tutejszej :-)

Pływam na razie tylko w ABC, ale jeśli wszystkie diagnozy przebiegną pomyślnie, niebawem zacznę się kształcić nurkowo i wtedy będę molestować Was pytaniami :readmore: Na razie pilnie obserwuję :-)

pozdrawiam
ox

P.S. Ponieważ uczestnicy spotkania FN kojarzą mnie jedynie z repertuaru sentymentalno-wodnego (pamiętny konkurs przy ognisku), na dobry początek proponuję lekką zmianę tematu na gospel/jazz/soul i zapraszam wszystkich z Warszawy i okolic na fajny koncercik, na którym też zaśpiewam :shock: (drugoplanowo wprawdzie, ale jednak).

kjar - 20-11-2004, 00:52
Temat postu: Re: nowa stara :)
Witaj na FN.
oxum napisał/a:
Ponieważ uczestnicy spotkania FN kojarzą mnie jedynie z repertuaru sentymentalno-wodnego (pamiętny konkurs przy ognisku)

I owszem kojarzą.

Pitt_M - 20-11-2004, 10:57

Witam jak najmocniej koleżankę oxum od Maczatego :20:
agrest - 20-11-2004, 15:25

czesc, czesc...
Niezle te chorki gospel ;)

Victoria - 21-11-2004, 05:44
Temat postu: Re: nowa stara :)
Hej Aniolku :)

Fajowo, ze wreszcie dotarlas :)
Wkrotce bedziesz nurkiem i wsiakniesz na stale :)

Tomek Radomski - 21-11-2004, 20:24

czesc czesc :hello:

milo mi

Sonny - 21-11-2004, 20:39

Hey fajnie ze dolaczylas do nas...a co do wystepu przy ognisku..to rzeczywsicie pamietamy...Ahhh....nie ma to jak integracja... :razz: :oops: :lol:
Piotr - Malediwy - 21-11-2004, 21:03

Witam na forum!!! :beer:
oxum - 24-11-2004, 00:00

Pięknie dziękuję za powitanka :mrgreen: przepraszam tylko, że z małym opóźnieniem. Jestem pod wrażeniem dzisiejszego Żabiego seminarium :22:
Ściskam po oxowemu :balloon:

Przemek - 24-11-2004, 09:04

Wiatj;] ja niestety nie miałem możliwości usłyszenia chórku bo wtedy nurkowałem :anger:
powodzenia na kursie;]

nuras79 - 26-11-2004, 14:21

spokojnie ja tez nurkuje w ABC ale zapisalem sie na kurs i czekam na wiekszy skład ekipy, bo kurs nie moze ruszyc . hihi .ale co mi tam niech snieg stopnieje to bedzie kazdy weekend mój w wodzie.
Pozdrawiam ze Śląska

_______
nuras79

EaserVW - 26-11-2004, 16:37

Witam (?)koleżankę Ewy Urygi :) świetna sprawa, zwłaszcza, ze dźwięk rozchodzi się pod wodą 4 razy szybciej. Intrygujące. A ogniska chyba wszystkim wychodzą na zdrowie :): ) no, chyba że klasowe :evil:
pozdrawiam

oxum - 04-12-2004, 15:24

Dziękuję pjęęęknie za powitania. Niestety nie mamy łącza w domu /a i komp też Maczatego służbowy/:sad:, więc nie pisuję za często. Mam nadzieję, że to się wkrótce zmieni. :as-spin: