FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

NURKOWANIE REKREACYJNE - Specjalizacja nitroxowa - materiały?

Beata - 09-12-2004, 15:56
Temat postu: Specjalizacja nitroxowa - materiały?
Czy ktoś ma dostęp do materiałów na specjalizację nitroxową w języku polskim? Chciałabym zrobić tę specjalizację będąc w Egipcie, ale baza z której będę korzystać ma tylko wersję anglojęzyczną w/w materiałów.
martin - 09-12-2004, 16:00
Temat postu: Re: Specjalizacja nitroxowa - materiały?
Beata napisał/a:
Czy ktoś ma dostęp do materiałów na specjalizację nitroxową w języku polskim?

Moge oferowac w jezyku niemieckim.

snoop - 09-12-2004, 16:24

Hmmm podaj swojego maila na PM to spróbuję Tobie coś wysłać. Chyba posiadam takowe materiały PADI i CMAS ale CMAS mniej
PRETORIANIN - 09-12-2004, 18:25

witaj mam caly komplet padi podaj mi adresik to ci wysle a najlepiej napisz przypomnienie moj adres mjpartner @wp.pl
piotrekfire - 06-02-2005, 20:27

jak jeszcze potrzebujeszto mogę dzać ci z KDP/CMAS zestaw z kursu PN 1 :)

[ Dodano: Nie 06 Lut, 2005 ]
jak jeszcze potrzebujeszto mogę dać ci z KDP/CMAS zestaw z kursu PN 1 :)

Adamus - 04-01-2006, 20:52

"Odgrzewam" temat.
Czy koś z Pań i Panów nurków dysponuje takimi materiałami i skłonny byłby się podzielić?
Przyznaję iż idę na łatwiznę, szukałem trochę w necie ale z braku czasu nie mogę sobie pozwolić na błąkanie się jak dziecko we mgle. Zdaję się zatem na Was, bardziej doświadczonych :) Z góry dziękując, w pas się kłaniając a i słowa dobrego nie szczędząc.

Pozdr,
Ada

ps. nie zależy mi na materiałach konkretnej organizacji, ot puki zima chcę zgłębić teorię.

Pitt_M - 04-01-2006, 22:16

Adamus napisał/a:
"Odgrzewam" temat.
Czy koś z Pań i Panów nurków dysponuje takimi materiałami i skłonny byłby się podzielić? ................

Pozdr,
Ada

Witam :)
Wejdź w ten wątek i w trzeciej pozycji kol. Marek podaje linka do sciągnięcia materiałów PADI po polsku :
http://forum-nuras.com/vi...ighlight=nitrox

Jadore - 05-01-2006, 17:47

Jesli ktos wciaz chetny - moge przeslac, tak jak w poprzednim watku, prezentacje nitrox. Poprosze tylko adresiki emailowe :mrgreen:
Adamus - 05-01-2006, 18:32

Dziękuję Wszystkim za zaoferowaną pomoc :)