| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
HYDE PARK - Nurasowy reporter :)
guziec - 04-02-2005, 18:21 Temat postu: Nurasowy reporter :) Witam
W związku ze wzmożoną działalnością reporterską naszej koleżanki-forumowiczki Victorii, proponuję nadać jej tytuł Rzecznika Prasowego Forum Nuras i jednocześnie stopień instruktorski reportera w federacji "Forum Nuras Ltd", której prezesem, najwyższym guru i przywódcą jest oczywiście DarekS
ale teraz tak całkiem serio: świetny opis kursu DIR w MN 10/2004 (wiem ze ukazal sie daaaaawno temu, ale przegapilem ten numer). No i pytanko do Victorii: gdzies z relacji z takiego szkolenia, autor napisal cos o rękach Adrew`a w sensie "kto widział, tan wie". Może wiesz o co mu chodziło?
Pozdrwaiam
AvE
Beny - 05-02-2005, 14:28
| Cytat: | | nadać jej tytuł Rzecznika Prasowego Forum Nuras |
Nie umniejszajac w niczym Victorii to w tej roli widzialbym bardziej Manie.
Jest bardziej "wyszczekana"
Pozdrawiam. Beny
Mania - 05-02-2005, 14:39
Ja juz robie to zawodowe. Starczy.....
A poza tym moze jestem za bardzo "wyszczekana"?
Mania
guziec - 05-02-2005, 20:43
| Beny napisał/a: | Nie umniejszajac w niczym Victorii to w tej roli widzialbym bardziej Manie.
Jest bardziej "wyszczekana"
Pozdrawiam. Beny |
Oczywiście Mania także powinna zostać reporteką nurasową, ale wydaje mi się, że bardzo dobrze radzi sobie w wyszukiwaniu i filtrowaniu potrzebnych wiadomości, więc dla niej nadawałby się stopień Nurasowego Tropiciela i Myśliwego
A co do "wyszczekania" Droga Maniu, reporter, dziennikarz itp musi być "wyszczekany", a gdy nawet jest za bardzo wyszczekany to jeszcze lepiej A tak swoją drogą, to myślę, że ty po prostu patrzysz barzdiej realnie i krytycznie na świat niż inni, ale to tylko dobrze
Koniec wazeliny
POzdrawiam
AvE
Aston - 07-02-2005, 15:24
Pozwole sobie przypomniec dowcip szandora1:
Kończy się seminarium poświęcone osmozie cieczy. Profesor podsumowuje:
- I tak właśnie ścieka woda. Czy wszystko jest zrozumiałe?
Wstaje Murzyn i mówi:
- Ja ciegoś nie rozumiem. Jak to jest: woda ścieka i pies ścieka?
Victoria - 18-04-2005, 00:22 Temat postu: Re: Nurasowy reporter :) Hej,
| guziec napisał/a: | | W związku ze wzmożoną działalnością reporterską naszej koleżanki-forumowiczki Victorii |
Dopiero teraz dotarlam do tego posta Oj tam, od razu wzmozona Napisalam kilka artykulow, fajnie, ze kogos cos zainteresowalo Sam nie wiesz, co narobiles Przez Ciebie, napisze cos jeszcze
| guziec napisał/a: | proponuję nadać jej tytuł Rzecznika Prasowego Forum Nuras i jednocześnie stopień instruktorski reportera w federacji "Forum Nuras Ltd", której prezesem, najwyższym guru i przywódcą jest oczywiście DarekS
|
Ja bardzo dziekuje, ale nie zasluguje na tak zaszczytne tytuly...
| guziec napisał/a: | | ale teraz tak całkiem serio: świetny opis kursu DIR w MN 10/2004 (wiem ze ukazal sie daaaaawno temu, ale przegapilem ten numer) |
Naprawde mi milo
| guziec napisał/a: | | No i pytanko do Victorii: gdzies z relacji z takiego szkolenia, autor napisal cos o rękach Adrew`a w sensie "kto widział, tan wie". Może wiesz o co mu chodziło? |
Hmmmm nie wiem, co autor mial na mysli Ale jak ja mysle do rekach AG, to mysle o nich, ze sa szybkie Bardzo szybkie Generalnie AG dokladnie widzial, co bylo slaboscia nurka w danej chwili i potrafil natychmiast zycie utrudnic. Np. w momencie, gdy zwiekszyla sie odleglosc miedzy mna, a nurkiem plynacym przede mna, AG wymyslil u mnie brak powietrza. No to ja automat z ust i... wymyslilam, ze poniewaz tamten z przodu za daleko, zeby go gonic, to sie odwroce do partnura z tylu. Ten z tylu podal... ale zgubilismy tego z przodu. Jak zaczelismy go szukac, to sie okazalo, ze on na powierzchni sie znalazl, bo "zamarzl mu inflator".
Generalnie AG mial oczy wszedzie, a rece plataly nas i plataly figle.
Tez czytalam ten tekst "kto widział, ten wie", ale juz nie pamietam, kto to napisal
Andrzej Kosko - 19-04-2005, 10:01
| Cytat: | | napisze cos jeszcze | I bardzo dobrze-jako że coraz mniej ludzi(w Polsce)potrafiących sensownie mówić (a co dopiero pisać) Może do innych gazet? Niekoniecznie nurkowych,przecież świat nie kończy się na polityce?...
kjar - 19-04-2005, 10:33
| Andrzej Kosko napisał/a: | | ...przecież świat nie kończy się na polityce?... |
Ba, on się nawet na niej nie zaczyna
|
|