FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

HYDE PARK - Nurasowy reporter :)

guziec - 04-02-2005, 18:21
Temat postu: Nurasowy reporter :)
Witam

W związku ze wzmożoną działalnością reporterską naszej koleżanki-forumowiczki Victorii, proponuję nadać jej tytuł Rzecznika Prasowego Forum Nuras i jednocześnie stopień instruktorski reportera w federacji "Forum Nuras Ltd", której prezesem, najwyższym guru i przywódcą jest oczywiście DarekS :)

ale teraz tak całkiem serio: świetny opis kursu DIR w MN 10/2004 (wiem ze ukazal sie daaaaawno temu, ale przegapilem ten numer). No i pytanko do Victorii: gdzies z relacji z takiego szkolenia, autor napisal cos o rękach Adrew`a w sensie "kto widział, tan wie". Może wiesz o co mu chodziło?

Pozdrwaiam
AvE

Beny - 05-02-2005, 14:28

Cytat:
nadać jej tytuł Rzecznika Prasowego Forum Nuras

Nie umniejszajac w niczym Victorii to w tej roli widzialbym bardziej Manie.
Jest bardziej "wyszczekana" :mrgreen:

Pozdrawiam. Beny

Mania - 05-02-2005, 14:39

Ja juz robie to zawodowe. Starczy.....
A poza tym moze jestem za bardzo "wyszczekana"?
Mania

guziec - 05-02-2005, 20:43

Beny napisał/a:
Nie umniejszajac w niczym Victorii to w tej roli widzialbym bardziej Manie.
Jest bardziej "wyszczekana" :mrgreen:

Pozdrawiam. Beny

Oczywiście Mania także powinna zostać reporteką nurasową, ale wydaje mi się, że bardzo dobrze radzi sobie w wyszukiwaniu i filtrowaniu potrzebnych wiadomości, więc dla niej nadawałby się stopień Nurasowego Tropiciela i Myśliwego :)

A co do "wyszczekania" Droga Maniu, reporter, dziennikarz itp musi być "wyszczekany", a gdy nawet jest za bardzo wyszczekany to jeszcze lepiej :) A tak swoją drogą, to myślę, że ty po prostu patrzysz barzdiej realnie i krytycznie na świat niż inni, ale to tylko dobrze :)
Koniec wazeliny ;)

POzdrawiam
AvE

Aston - 07-02-2005, 15:24

Pozwole sobie przypomniec dowcip szandora1:

Kończy się seminarium poświęcone osmozie cieczy. Profesor podsumowuje:
- I tak właśnie ścieka woda. Czy wszystko jest zrozumiałe?
Wstaje Murzyn i mówi:
- Ja ciegoś nie rozumiem. Jak to jest: woda ścieka i pies ścieka?

:wave:

Victoria - 18-04-2005, 00:22
Temat postu: Re: Nurasowy reporter :)
Hej,

guziec napisał/a:
W związku ze wzmożoną działalnością reporterską naszej koleżanki-forumowiczki Victorii

Dopiero teraz dotarlam do tego posta :) Oj tam, od razu wzmozona :) Napisalam kilka artykulow, fajnie, ze kogos cos zainteresowalo :) Sam nie wiesz, co narobiles :) Przez Ciebie, napisze cos jeszcze :)

guziec napisał/a:
proponuję nadać jej tytuł Rzecznika Prasowego Forum Nuras i jednocześnie stopień instruktorski reportera w federacji "Forum Nuras Ltd", której prezesem, najwyższym guru i przywódcą jest oczywiście DarekS :)

Ja bardzo dziekuje, ale nie zasluguje na tak zaszczytne tytuly...

guziec napisał/a:
ale teraz tak całkiem serio: świetny opis kursu DIR w MN 10/2004 (wiem ze ukazal sie daaaaawno temu, ale przegapilem ten numer)

Naprawde mi milo :oops:

guziec napisał/a:
No i pytanko do Victorii: gdzies z relacji z takiego szkolenia, autor napisal cos o rękach Adrew`a w sensie "kto widział, tan wie". Może wiesz o co mu chodziło?

Hmmmm nie wiem, co autor mial na mysli :) Ale jak ja mysle do rekach AG, to mysle o nich, ze sa szybkie :) Bardzo szybkie :) Generalnie AG dokladnie widzial, co bylo slaboscia nurka w danej chwili i potrafil natychmiast zycie utrudnic. Np. w momencie, gdy zwiekszyla sie odleglosc miedzy mna, a nurkiem plynacym przede mna, AG wymyslil u mnie brak powietrza. No to ja automat z ust i... wymyslilam, ze poniewaz tamten z przodu za daleko, zeby go gonic, to sie odwroce do partnura z tylu. Ten z tylu podal... ale zgubilismy tego z przodu. Jak zaczelismy go szukac, to sie okazalo, ze on na powierzchni sie znalazl, bo "zamarzl mu inflator".
Generalnie AG mial oczy wszedzie, a rece plataly nas i plataly figle.
Tez czytalam ten tekst "kto widział, ten wie", ale juz nie pamietam, kto to napisal :)

Andrzej Kosko - 19-04-2005, 10:01

Cytat:
napisze cos jeszcze
I bardzo dobrze-jako że coraz mniej ludzi(w Polsce)potrafiących sensownie mówić (a co dopiero pisać) Może do innych gazet? Niekoniecznie nurkowych,przecież świat nie kończy się na polityce?...
kjar - 19-04-2005, 10:33

Andrzej Kosko napisał/a:
...przecież świat nie kończy się na polityce?...

Ba, on się nawet na niej nie zaczyna :)