| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
HYDE PARK - Buuuuuuuuuuuuuuuu
Artur1234 - 16-02-2005, 09:27 Temat postu: Buuuuuuuuuuuuuuuu Zamkneli "czas najwyższy na opamietanie" i co Miś o małym rozumku będzie teraz czytać
nawet zamkneli "Oświadczenie" i nie będzie nowej puskówki?
Artur
maczaty - 16-02-2005, 11:31 Temat postu: Re: Buuuuuuuuuuuuuuuu
| Artur1234 napisał/a: | | Zamkneli "czas najwyższy na opamietanie" i co Miś o małym rozumku będzie teraz czytać |
to tak jakby ukradli Jerry'ego Springera
| Artur1234 napisał/a: | | nawet zamkneli "Oświadczenie" i nie będzie nowej puskówki? |
Myślę, że spokojnie możemy reimplementować ten temat w Hyde Parku i na jego zielonych łączkach wytrwale poszukiwać prawdziwej tożsamo(tno)ści wiadomej Kasi... albo wiadomego Kasia....
DarekS - 16-02-2005, 11:47
Hyde Park jest tylko jako dzial testowy. Nie przyzwyczajajcie sie zbytnio do niego. W sumie jest tez dzial INNE i docelowo jeden z nich pozostanie. W sumie jest to nadal forum glownie dla nurkujacych i takim pozostanie.
TECHNISUB - 16-02-2005, 12:15
zastanawia mnie że to z elblągowa post był
tak mnie to gryzie czy koleżankę znam?????
Kriss - 16-02-2005, 19:05
| TECHNISUB napisał/a: | zastanawia mnie że to z elblągowa post był
tak mnie to gryzie czy koleżankę znam????? |
Nie gryż się , średnio inteligentna małpa potrafi wysłać post z Elbląga używając na co dzień tożsamości i ip.kompa z innego miasta.
Jak w tym tygodniu pojawi się Kazio z Suwałk to jest oczywiste , że to nie Ja bo ja jestem z W-wy i mam na imię Kriss.
Mam dziwne przeczucie , że Kazio się pojawi - prorok k.wa czy co ?
Jedno jest pewne- efekt - Basia Sz. z fazy erotomana gawędziarza przeszła do fazy użytkownika - teraz może o sobie powiedzieć , że coś napisała na FN -brawo.Na moderatora ją a potem na prezydenta.
Kriss.
|
|