| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - X Spływ Twardzieli - do organizatorów
wodzu - 28-02-2005, 13:21 Temat postu: X Spływ Twardzieli - do organizatorów Howgh!
Chciałbym podziękować klubowi Płetwal z Giżycka za zorganiozowanie kolejnej, jubileuszowej edycji Memoriału Andrzeja "Balona" Tarasiewicza.
Warunki pogodowe były trochę trduniejsze niż w tamtym roku, ale nie przeszkodziło to niczemu w przyjemnej i profesjonalnie zorganizowanej imprezie.
Szczególne podziękowania za namiot, który przywiózł dr Sićko
Efraim Ryba - 28-02-2005, 14:39
Może ktoś z tych, co byli, podzieli się wrażeniami z tymi co nie byli...
wodzu - 02-03-2005, 10:46
Howgh!
Było zimniej niż w tamtym roku (tak mi się przynajmniej wydaje) , chociaż bardziej zmarzłem już po dopłynięciu, czekając na ostatnich Twardzieli - trzech kolegów robiło co mogło aby dopłynąć jako ostatnia osoba.
Generalnie nie bylo źle, ale trzeba się było czas ruszać aby zbytnio nie zmarznąć.
Największym jednak przeżyciem - trudnym niestety, albo wręcz niemożliwym, do opisania - jest chwila dopłynięcia do mety i ta przeogromna satysfakcja z pokonania samego siebie.
Tutaj się pochawlę:
To ja po dopłynięciu na metę oraz prezes Płetwala - Jurek (zdjęcie pochodzi ze strony klubu Płetwal)
Valas - 03-03-2005, 09:58 Temat postu: następna galeria Cieszę się, że Ci się podobało. Przesyłam link do kolejnej strony ze zdjęciami:
http://mazury.info.pl/splyw_twardzieli/index.html
Pozdrawiam
PIOTREK - 07-03-2005, 11:44
Witam,
Super impreza!
Byłem pierwszy raz i na pewno nie ostatni.
Polecam wszystkim na zimową depresję. Stawia na nog!!!
No i jeszcze fajne płetwy wylosowałem !!!
Franek - 21-04-2005, 09:42
A ja dostałem czapkę. Za rok tez bede 7 od konca. Impreza świetna.
|
|