| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
HYDE PARK - Film nurkowy?
antonioni - 12-03-2005, 00:04 Temat postu: Film nurkowy? http://www.glitchfest.com...dition=glitch_5
TECHNISUB - 14-03-2005, 07:06
jcsjacekj - 14-03-2005, 16:20
Bardzo ładny filmik, bardzo.
Marta_W - 16-03-2005, 15:49
...a poza kadrem ją zjedli
maczaty - 16-03-2005, 16:11
| Marta_W napisał/a: | ...a poza kadrem ją zjedli |
...a potem schrupali...
Marta_W - 16-03-2005, 17:23
i popili... Może naleweczką?...
maczaty - 17-03-2005, 13:06
| Marta_W napisał/a: | | Może naleweczką?...:angel2: |
Jak to napisał w swej pracy maturalnej (jęz. polski) mój kolega z klasy,
[...] Z takimi postawami spotykamy widzimy takie postawy ten problem narasta.*
*) Interpunkcja i składnia zgodne z oryginałem, wyróżnienie moje.
PS. Pewnie się nie oprę i zabiorę jakieś próbki na zlot... Do testów...
Mania - 17-03-2005, 14:47
Jakie probki??? Przeciez to powinny byc pelne flaszki sadzac po twoich obietnicach. I jak w ogole moglo ci przez glowe przemknac, zeby ich nie zabrac.
Uprzejmie przypominam, ze jestem do naleweczek bodajze druga w kolejnosci
Mania
maczaty - 17-03-2005, 15:08
| Mania napisał/a: | | Jakie probki??? Przeciez to powinny byc pelne flaszki | etc.
Jezu, czujna jak czapla!
Flaszki zostały się dwie, czyli twinset 2x0.7 (strasznie rujnuje trym ). Niestety dom nasz z Oxum jest jako szanujący się zakład - półotwarty. Dużo ochotników się przewija chętnych do eksperymentów...
To, co zostało, zasięwezmę choćby i z tego względu, że na porę suchą to ta naleweczka cokolwiek za esencjonalna; mocne cholerstwo, cierpkie, gęste, dobre na ziąb/ząb zupa zębowa.
Mania - 17-03-2005, 15:32
Dąb zupa...dębowa
maczaty, ty nie kombinuj. Bylo obiecane, ze na nastepny zjazd naleweczki bedą?
Było.
Oto dowod - post z 11 pazdiernika:
| Cytat: |
Mam do zakomunikowania szczęsną nowinę... Otóż ostatniej soboty jako słomiany wdowiec musiałem się odpowiednio rozładować... (jak pisał klasyk prozy wojennej, "nudno rękom na warcie" ) (...)
, postanowiłem pożyteczniej skanalizować swoje zapędy i nastawiłem nalewkę
Jest to stuningowana wersja mojej debiutanckiej naleweczki z suszonych śliwek, która nb zyskała w pewnych kręgach miano legendarnej (głównie ze względu na nikłą podaż ). Tym razem spojrzałem perspektywicznie, wprowadziłem kilka kosmetycznych poprawek i oto treść pięciolitrowej bani już się przegryza...
W związku z tym już dziś nieśmiało zapraszam na degustację tego płynu na IV Spotkaniu FN - mam nadzieję, że do tego czasu zasobnik nie eksploduje, a my spotkamy się raz jeszcze bez strat własnych |
Niedowiarkom jeszcze zalaczam link do tych obietnic
http://forum-nuras.com/viewtopic.php?p=32660#32660
Dobrze pamietalam. jestem druga w kolejce. zaraz po kjarze.
maczaty - szykuj flaszki i slowa dotrzymuj oraz kolejki pilnuj
Mania
maczaty - 17-03-2005, 15:47
11 października jeszcze nie było mowy o zimowym zjeździe, któren wynikł w lutym jak królik z kapelusza, więc proszę mi tu nie amputować kur zapiał pies zaszczekał tylko docenić, żem nie kancelista/formalista i że serce mam pijące .
Do mnie Manie niewinności, słyszeliśwa o takim abstrakcie?
Mania - 17-03-2005, 16:06
Maczaty przywoz co masz. Mroz zapowiadaja w nocy - naleweczka musi nabrac mocy.
Na rozgrzewke daj sliweczke
Mania
maczaty - 17-03-2005, 16:10
Przywiezę, przywiezę...
Za dobry jestem, za spolegliwy... Mahatma Gandhi to przy mnie szalikowiec ŁKS-u...
kjar - 17-03-2005, 17:20
Dwa razy 0.7l ?
Maniu, no to my się chyba załapiemy ?
Maczaty ! Tylko bez wykrętów
Ja ze Szczecina aż przyjeżdżam, by skosztowac tej naleweczki.
Marta_W - 17-03-2005, 19:35
no i proszę, a zaczęło się od dyskusji nad filmem... Nie ma to jak dobrze wsadzić nogę w mrowisko. Zatem skromnie przypominam, że i dla mnie parę kropeleczek przewidziano...
maczaty - 18-03-2005, 10:29
Widzisz, co narobiłaś? I teraz prasłowiańska grusza musi chronić w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|