| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
CMAS/PADI/SSI/... - Kurs podstawowy we Wrocławiu - Gdzie? Kto? Jak? Kiedy?
Andrzej S - 23-05-2005, 13:38 Temat postu: Kurs podstawowy we Wrocławiu - Gdzie? Kto? Jak? Kiedy? Witam,
Mam prosbe w imnieniu znajomego, chcacego rozpoczac zabawe z nurkowaniem. Gdzie we Wrocławiu mozna zrobic kurs podstawowy - Klub/Instruktor (organizacja jest sprawa ktorasrzedna).
Bede wdzieczny za informacje.
Pozdrawiam,
Andrzej
gospol1 - 07-06-2005, 09:50
witam
polecam ocean pro czyli sklep na ulicy obecnie boczna traugutta na przeciwko estakady
( zostal przeniesiony z ul . Sleznej ) szkoli Przemek pelni w sklepie tylko role instruktora w PADI kurs prowadzony nalezycie nie tylko dla kasy , !!!! kursant musi sie liczyc z koniec znoscia przejscia solidnego kursu nie tam jakiejs zabawy w kurs i szybki certyfikat .
Mysle ze warto ( to opinie ludzi ktorych znam ale sam u niego nie robilem )
pozdrawiam
oczewiscie to moja propozycja jezeli chodzi o PADI CO DO INNYCH ORG. TO SIE NIE WYPOWIADAM ale slyszalem ze na Teatralnej na terenie basenow miejskich robia dobre ale dlugie kursy w CMAS .
pozdrawiam
Andrzej S - 07-06-2005, 09:57
Tomku,
Dzieki za namiary. Poniewaz nikt sie nie odzywal, balem sie ze we Wroclawiu odchodzi sie od nurkowania
Dzieki i pozdrawiam,
Andrzej
malek - 07-06-2005, 10:52
coniektórzy z warszawy chętnie by pomogli i podpowiedzieli, ale nie mają zielonego pojęcia o terenach wrocławskich
Andrzej S - 07-06-2005, 11:21
gospol1 - 07-06-2005, 18:06
mysle ze we Wroclawiu jest sporo nurasow a swoja droga moze by sie kto ujawnil i razem zwiedzilibysmy ten jak ze piekny podwodny swiat .
Jest nas trojka ktorzy nurkuja mozna zec intensywnie razem co wekend robimy jakies wypady na jeziora, np ostatnie dwa wekendy odwiedzilismy jezioro Insko , Czaroglowy , oraz j. Budzislawskie wszystkie bardzo ladne akweny nurkowe i dodam tylko ze wszedzie gdzie bylismjy gdyby bylo Nas wiecej placimy znacznie nizsze pieniadze za nabicie butli jak i za nocleg . Takze wszystkich chetnych zapraszam do wspolnych nurow i kontaktu ze mna na gospol1@wp.pl .
pozdrawiam
stiwi - 08-06-2005, 02:12 Temat postu: Re: Kurs podstawowy we Wrocławiu - Gdzie? Kto? Jak? Kiedy?
| Andrzej S napisał/a: |
Mam prosbe w imnieniu znajomego, chcacego rozpoczac zabawe z nurkowaniem. Gdzie we Wrocławiu mozna zrobic kurs podstawowy - Klub/Instruktor (organizacja jest sprawa ktorasrzedna). |
Wprawdzie nie jestem z Wrocławia, ale słyszałem dobre opinie o:
http://www.diveteam.pl/
Pozdrawiam,
Sebastian.
Andrzej S - 08-06-2005, 12:07
Dzieki Stiwi
Dzieki Wszystkim za podpowiedzi!!!!
Pozdrawiam,
Andrzej
Zygfryd Dziatłowski - 08-06-2005, 14:41
dobre słuchy tez chodzą o www.aquamatic.pl
jasiek_s - 08-06-2005, 21:09
Witam
Z czystym sumieniem mogę polić poniższą szkołę:
http://nurkowanie.home.pl/
Jako że mój kolega jest tam instruktorem, to ja swój kurs dla odmiany robiłem w warszawskim klubie.
[ Dodano: 08-06-2005, 21:09 ]
Witam
Z czystym sumieniem mogę polić poniższą szkołę:
http://nurkowanie.home.pl/
Jako że mój kolega jest tam instruktorem, to ja swój kurs dla odmiany robiłem w warszawskim klubie.
Pozdrawiam
Janusz S.
[ Dodano: 08-06-2005, 21:10 ]
Sorki
Dwa razy nacisneło mi się "Wyślij"
Pozdrawiam
kjar - 09-06-2005, 12:36
| jasiek_s napisał/a: | | Dwa razy nacisneło mi się "Wyślij" |
U góry swojego postu masz przycisk "edytuj". Możesz go skorygować nawet po wysłaniu.
Adventure Team - 11-06-2005, 11:38
Witamy wszytskich na forum:)
Oczywiście, ze ludzie z Wrocławia nurkują i to praktycznie co weekend
Nie mamy tylko czasu, zeby wchodzic za często na Forum i stąd te braki w odpowiedziach
Jeżeli gdzieś sie wybieracie na nurkowania to napiszcie maila, mamy w naszej bazie "kilku" zapaleńców, którzy zawsze potrzebują kilku osob, zeby paliwko wyszło taniej:)
Czekamy więc na jakieś informacje
p.s w nastepny weekend jedziemy do kamieniołomu w Niemczech- nasz bus-ok. 9 osob +ew osobówki, jezeli bedzie tylu chetnych. Pomiędzy nurkowaniami planujemy jakiegoś malutkiego, szybciutkiego grilla:)
Pozdrawiamy
Kasia & Michał
Dive & Adventure Team Poland
Biuro Podróży dla Płetwonurków i nie tylko........
ul. Kurkowa 31
Wrocław, PL
tel/fax(71) 78 078 39
mobile + 48 605 82 32 69, +48 601 77 19 16
e-mail: adventureteam@op.pl; biuro@adventureteam.pl; office@diveteam.pl
|
|