| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
NURKOWANIE REKREACYJNE - gdzie wypożyczyć sprzęt????
raverick - 10-08-2005, 13:43 Temat postu: gdzie wypożyczyć sprzęt???? Witam wszystkich, w przyszłym tygodniu będe w okolicy Czarnkowa (byłe woj. pilskie) tam w jest kilka ładnych akwenów wodnych do nurkowania. Chciałbym razem z dziewczyną zanurkować tylko nie wiem czy można w tej okolicy wypożyczyć sprzęt, nabić butle itp. Może jest ktoś z tych okolic i może coś polecić i poradzic gdzie można wypożyczyć sprzęt (dla dziewczyny)
dziękuje za informacje
pozdrawiam
Tomasz-Szeryf - 11-08-2005, 12:52
Zapraszam serdecznie tutaj!
W tej okolicy to mały ten nasz rynek nurkowy ale zrobim co tylko będziem mogli!
Wypożyczalnia
A może na jakiegoś wspólnego nurek a miałbyś ochote?
raverick - 11-08-2005, 16:47
nie omieszkam zajrzeć do tego sklepu w Pile ale jednak jest to około 30 km od Czarnkowa.. myślałem że może coś bliżej głownie chodzi o nabicie butli... a co do nurka to chciałem zobaczyć jeziorko "Duże" w Lubaszu może nurkowałeś tam?? ewentualnie jezioro w Trzciance.. ale to jeszcze nic pewnego
Bogen - 11-08-2005, 22:25
[/quote]nie omieszkam zajrzeć do tego sklepu w Pile ale jednak jest to około 30 km od Czarnkowa | Cytat: |
30 km to jeszcze nie tragednia, a przykro nie zanurac w nowym miejscu |
raverick - 11-08-2005, 23:01
| Cytat: | | 30 km to jeszcze nie tragednia, a przykro nie zanurac w nowym miejscu | prawda, do jeziora mam tylko 3 km zawsze pływałem po powierzchni a teraz mnie korci zejść pod wodę zastanawiam sie cały czas nad tym....
Tomasz-Szeryf - 12-08-2005, 12:09
| Cytat: | | a co do nurka to chciałem zobaczyć jeziorko "Duże" w Lubaszu może nurkowałeś tam?? ewentualnie jezioro w Trzciance.. ale to jeszcze nic pewnego |
Trzcinaka to kiepska widoczność jak już będziesz w Trzcinakce to możesz dojechać do Piły- to przecierz rzut beretem. A tutaj zapraszam na lokalne jezioto Płotki. Super woda, kilka wraków łódek wędkarkich( 1 omega), ciekawe ryby, ścianka itp.
W razie czego dzwoń mój tel. 0601956052
raverick - 12-08-2005, 14:57
| Cytat: | | W razie czego dzwoń mój tel. 0601956052 |
oczywiście jak bede miał sprzęt i zostane dłużej to napewno się skonataktuje
|
|