FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

HYDE PARK - TEST

Kriss - 23-08-2005, 16:00
Temat postu: TEST
Kartkówka na lekcji historii za 20 lat:

Zadanie 1

Omów:
a) Afere Rywina
b) Afere Orlenu
C) Aferę PZU

Zadanie 2

Wyjaśnij pojęcia:
- skóry
- pawulon
- lobbing
- kurwiki
- wąglik

Zadanie 3

Połącz punkty z literami
1. Anita Błochowiak
2. Poseł Ziobro

a) ,,...jest pan zerem''
b) ,,Mężczyzne poznajemy po tym jak kończy''
Zadanie 4

Uzupełnij cytat Andrzeja leppera:
"...musi odejść"

Zadanie 5

Skreśl niepasujace słowo: abp Peatz, Michał Wiśniewski, Andrzej S., dyrektor chóru Polskie Słowiki

Zadanie na szóstkę:

Wymien z kazdej partii politycznej po trzech polityków, którzy nie mieli konfliku z prawem. (Dla ułatwienia mozesz przyjąć, że jazda po pijanemu nie jest przestępstwem.)

Pzdr-Kriss :-D

Andrzej S - 23-08-2005, 17:06
Temat postu: Re: TEST
Kriss napisał/a:
Zadanie 5

Skreśl niepasujace słowo: abp Peatz, Michał Wiśniewski, Andrzej S., dyrektor chóru Polskie Słowiki

Kriss - mogłes odpuscic.... :22:

Pozdrawiam,
Andrzej S

The_PiotREX - 23-08-2005, 21:09

Po pierwsze jako Poznaniak, muszę sprostować że chodzi w ostatnim pytaniu chyba o Wojciecha K. A po drugie to "Poznańskie Słowiki" się toto nazywało (Polskie Słowiki, to zdaje się stara nazwa tego chóru). A po trzecie: hej! chyba zapomniałeś dopisać niepasujący element! :eek:
Ogrood - 23-08-2005, 23:35

A mnie sie zdaje ze chodzi jednak o Andrzeja S tego co to psyche bada bo dyrektor czyli jak to pewna pani ujela "Maestro przez wielki M" wymieniony zostal po przecinku(jak kolwiek on tam sie nazywa) :-D
pozdro :cool:
ps. Ale ja i tak mam watpliwosci ktorego wykreslic :22: :22: :22:

Kriss - 24-08-2005, 10:50

Cytat:
ps. Ale ja i tak mam watpliwosci ktorego wykreslic

Ja też , ale jak mogę to skreślam czerwonowłosego z kolczykiem - pozostali nie farbowali włosów :-D :-D :-D

The_PiotREX - 24-08-2005, 11:33

Źle się zrozumieliśmy :-D Ja wiem o kim jets Andrzej S. A to o "Maestro" to dotyczyło tego że Kriss nie wiedział (chyba) jak sie on nazywa, dlatego napisałem.