| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
OPOWIADANIA NURKOWE - Stonefisha klapkiem:)
magnes - 31-08-2005, 22:18 Temat postu: Stonefisha klapkiem:) Moze nie bedzie to wielkie opowiadanie, ale pomyslalem sobie zebyt podzielic sie z wami wyczynami mojego kolegi i jego zony. Przebywali oni w tym samym czasie co ja w Egiptowie tyle ze ja w hurghadzie a oni w Sharmie. Pokazali mi ciekawy film ktory krecili przy plytkiej hotelowej rafie. Przy samym hotelu mieli takie okazy jakich trudno uswiadczyc na pelnym morzu (kilka rozgwiazd naprzyklad- ja jeszcze na zywo nie uswiadczylem takiego zyjatka Ale to nic... Najazd kamery a tu stonefish sobie miedzy kamieniami lezy. Moi znajomi ochrzcili go kameleonem ale nie bardzo im sie podobalo ze nie plywa tylko tak lezy. Postanowili go nieco rozruszac. Nie myslac wiele rzucili w jego kierunku kilka kamykow, ktore rybki nic a nic nie wzruszyly. Przeszli wiec do etapu drugiego czyli klapkiem go. I co widze moj kolega klapka w dlon i dawaj rybke zaczal recznie przesuwac to juz jej sie nie spodobalo i majestatycznie zmnienila miejsce postoju Tak czy siak jak opowiedzialem mu co nieco o tej rybce nieco zbladl. Dla zainteresowanych moge wrzucic kawalek filmiku z wyzej opisanym zdarzeniu. Ludzie maja pomysly nie ma co...
The_PiotREX - 01-09-2005, 12:46
Hmmm muszę to zobaczyć że uwierzyć...
Whilma - 08-09-2005, 10:44
To musi być dobre.Dawaj , pooglądamy.Pozdrawiam
nitrus - 09-09-2005, 14:15
Ja też z chęcią bym to oglądnąl.Jak możesz to prześlij
neni - 12-09-2005, 17:28
z ciekawością zobacze wyślij jak mozesz
Bigas - 20-09-2005, 15:59
a i ja poproszę
dzieki
magic01 - 03-10-2005, 13:24
Może jakiegoś linka wrzuć tak zeby wszyscy chetni poogladali.
magnes - 23-10-2005, 19:44
Nie mialem ostatnio dostepu do netu i kompa (sytem dopiero co podnioslem po zlosliwym wirusie) wiec nic nie wrzucilem wkrotce nadrobie zaleglosci i bedzie mozna sobie poogladac co nieco
Pozdrawiam
|
|