| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM-NURAS - Co ta ikonka ma w lapie?
lobster - 04-03-2003, 06:43 Temat postu: Co ta ikonka ma w lapie?
gruszke?
zolta zarowke z nozkami?
zolto nakrapiane frugo?
zolta biedronke z jedna kropka rozpaczliwie machajaca czulkami?
cos mi wyobraznia i wizja szwankuje.
Pomocy!
Maciek
longluk - 04-03-2003, 09:29
Moim zdaniem to mały żółty kurczak albo WOODSTOCK z bajki o SNOOPIM.
ukusek - 04-04-2003, 19:10
To victoria a raczej znak rozpoznawczy "Solidarności" z okresu lat świetności
Aston - 16-04-2003, 20:46
Czesc
wyglada tak jakby cytryna sciskala kanarka - troche jak w dowcipie o panu hrabim i herbatce
pozdrowienia
cad - 30-07-2003, 20:28
po powiększeniu też bym obstawiał Solidarność : )
kuba.
kubik - 30-07-2003, 20:40
V, tylko że jakby ze skrzyżowanymi paluchami
pzdr
kubik
GrzegorzWS - 31-07-2003, 23:57
a mi to przypomina tego gościa z dwiema głowami z filmu Men in Black...
monika - 14-08-2003, 13:31 Temat postu: co on ma w lapce? myjke! O rany - przeciez to oczywiste - myje szybe! zona mu kazala wiec jednoczesnie tlucze glowa o te szybe, bo jest troszeczke niezadowolony
Zboj - 14-08-2003, 15:49 Temat postu: Re: co on ma w lapce? myjke!
| monika napisał/a: | O rany - przeciez to oczywiste - myje szybe! zona mu kazala wiec jednoczesnie tlucze glowa o te szybe, bo jest troszeczke niezadowolony |
No to on jeszcze musi być masochistą bo się uśmiecha waląc łepetynką w szybkę.
lobster - 14-08-2003, 16:32 Temat postu: Re: co on ma w lapce? myjke!
| Zboj napisał/a: | | No to on jeszcze musi być masochistą bo się uśmiecha waląc łepetynką w szybkę. |
Nie wiadomo co mu ta zona obiecala po myciu szyb. Pare rzeczy, do ktorych mozna sie szczerzyc, mi przychodzi do glowy
monika - 14-08-2003, 16:35
Bo ona stoi po drugiej stronie szyby i on mysli, ze jak sie bedzie do niej milo usmiechal to ona mu pozwoli szybciej skonczyc albo nawet przyniesie zimne piwo!!
Zboj - 14-08-2003, 17:05 Temat postu: Re: co on ma w lapce? myjke!
| lobster napisał/a: | Nie wiadomo co mu ta zona obiecala po myciu szyb. Pare rzeczy, do ktorych mozna sie szczerzyc, mi przychodzi do glowy |
| monika napisał/a: | | Bo ona stoi po drugiej stronie szyby i on mysli, ze jak sie bedzie do niej milo usmiechal to ona mu pozwoli szybciej skonczyc albo nawet przyniesie zimne piwo!! |
Jako znany sadysta niemający zapędów masochistycznych (zapraszam wszystkich chętnych na moje łoże ) postanowiłem przeprowadzić eksperyment i przez pięć minut myłem okno waląc o nie głową. Niestety uśmiech nie był tym co wykwitło na mej twarzy mimo iż obiecane miałem rajskie rozkosze , ambrozyjne trunki a po drugiej stronie szyby stała sąsiadka bardziej rozebrana niż ubrana ciągle pozbywająca się elementów garderoby.
Mania - 14-08-2003, 17:08
Zboju...
Przecież ty się miesiąc temu ożeniłeś!!!!!!! Zapraszasz na swoje łoże, rozebrana sąsiadka...
A co na to Dziubdziuś?
Mania
PS. Nie wiem co żona musiałaby mu obeicywać by był uśmiechnięty waląc w szybę głową.....Jakoś brakuje mi wyobraźni.
Zboj - 14-08-2003, 17:24
| Mania napisał/a: | Zboju...
Przecież ty się miesiąc temu ożeniłeś!!!!!!! Zapraszasz na swoje łoże, rozebrana sąsiadka...
A co na to Dziubdziuś?
Mania
PS. Nie wiem co żona musiałaby mu obeicywać by był uśmiechnięty waląc w szybę głową.....Jakoś brakuje mi wyobraźni. |
Ja tak tylko w celach naukowych. A jak wiadomo nauka wymaga poświeceń Więc się poświęciłem i sąsiadka też, bo jak sama słusznie zauważyłaś obietnice żony wymagają dużej dozy wyobraźni.
anatol - 14-08-2003, 22:29
Według mnie to ten ludek trzyma w ręku radio i wymachuje czupryną do rytmu - taki discopolowiec
lobster - 15-08-2003, 01:22
| Mania napisał/a: |
PS. Nie wiem co żona musiałaby mu obeicywać by był uśmiechnięty waląc w szybę głową.....Jakoś brakuje mi wyobraźni. |
"Kochanie.. jak umyjesz te szyby to mamusia nas nie bedzie musiala przez najblizszy rok odwiedzac"
Aston - 15-08-2003, 03:06
Witam!
Ja w sprawie tesciowej! Ile to Lobster proponowal - rok? Cienko! Ja kiedys zalatwilem sprawe na baaardzo dlugo (wlasciwie na zawsze jakies 5 latek ) I to bardzo grzecznie - nie lubie jak KTOS mi gary przestawia!
No niby smieszne...
Zboj - 15-08-2003, 12:29
| lobster napisał/a: | | "Kochanie.. jak umyjesz te szyby to mamusia nas nie bedzie musiala przez najblizszy rok odwiedzac" |
Ale w takim przypadku to po co on wali głową w szybę? Przecież to tylko spowalnia nadejście tego uroczego roku bez teściowej.
lobster - 15-08-2003, 17:56
| Zboj napisał/a: |
Ale w takim przypadku to po co on wali głową w szybę? |
oj, przeciez jest w szoku... caly rok, wyobrazasz sobie?
warianty pomocnicze:
"A tatus teraz bedzie myl szybe i zabawial Bubusia"
""Kurwiki w oczach"... jaki ja #$%@ glupi bylem!"
|
|