| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
CMAS/PADI/SSI/... - Czy ktoś zna instruktora Jerzego Kunkela
Magfly84 - 09-09-2005, 14:52 Temat postu: Czy ktoś zna instruktora Jerzego Kunkela Mam pytanko czy może ktoś brał udziął w kursach prowadzonych przez Jerzego Kunkela,działa on w Warszawie w Centrum Nurkowym Vertigo.Staram się czegoś dowiedzieć o tym instruktorze bo młodszy brat trafił do niego i nie wiem co to za człowiek.
Pozdrawim gorąco i dziękuję za ewentualne opinie.
Marcin H. - 09-09-2005, 17:38
Chyba lepszym pomysłem byłoby zapytanie przed pójściem brata na kurs...
Baster - 09-09-2005, 18:44
| Cytat: | | Chyba lepszym pomysłem byłoby zapytanie przed pójściem brata na kurs... |
A najlepszym odpowiedź na jasno postawione pytanie Lepiej późno jak wcale
Marcin H. - 09-09-2005, 19:35
No niby tak, ale jak się okaże, że to nie najlepszy wybór to po ptakach...
KrzyHo - 09-09-2005, 22:56
CzeÂć,
Robiłem u niego ostatnio kurs Suchy Skafander. To krótkie szkolenie więc nie mogę wydać pełnej oceny, ale w tym przypadku sprawił się całkiem nieÂle.
Pzdr
KrzyHo
Baster - 10-09-2005, 08:34
| Cytat: | | No niby tak, ale jak się okaże, że to nie najlepszy wybór to po ptakach... |
Niekoniecznie - jeszcze nie byłem na kursie,na którym wzięto by odemnie kase 'z góry' - zawsze można sie wycofać jeśli prowadzący okaże sie niepoważny.
Seb. - 12-09-2005, 08:52
"brat trafił do niego i nie wiem co to za człowiek"
he he co znaczy trafił ? sam wybrał chyba więc pytanie rychło w czas...
Sam masz OWD w SSI a "szkoły" SSI w Wawie mozesz na palcach jednej ręki policzyc, więc opinie mogłes zasięgąc z najbliższego zrodła
.....dobrze trafił, pod wodą Jurek jest super, wiec nie masz się czego obawiac !
pozdr.
Seba
ArturS - 12-09-2005, 08:57
| Seb. napisał/a: | "brat trafił do niego i nie wiem co to za człowiek"
.....dobrze trafił, pod wodą Jurek jest super, wiec nie masz się czego obawiac !
pozdr.
Seba |
potwierdzam - pod wodą jest w dobrych rękach
artur
kac - 12-09-2005, 11:19
podpisuję się pod wypowiedziami kolegów
nie mogę powiedzieć NIC złego na temat Jurka, wie co robi.
|
|